The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci

The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 13 obrázků
Podívejte se zblízka na kulisy, ve kterých se odehrává jedna z akčních scén chystané Marvel minisérie.

Možná si vzpomínáte na loňský prosinec, kdy bylo odhaleno, že některé scény minisérie The Falcon and The Winter Soldier se odehrávají ve smyšlené marvelovské zemi Madripoor. V komiksech se městský stát nachází v jihovýchodní Asii a často se stává útočištěm pro hledané osoby, které se pokoušejí zmizet. Zatím nevíme mnoho o tom, jakým způsobem bude země figurovat v chystané minisérii, nicméně se objevily nové fotky, které lokalitu blíže představují.

Na serveru Murphy's Multiverse můžete vidět kompletní kolekci fotografií, které ukazují komplexní kulisy, které vyrostly v americké Georgii. Na fotkách lokalita vypadá jako mix tržiště, pouličních barů a zábavního parku. Murphy's Multiverse poukazuje na to, že na fotkách můžeme vidět ceduli striptýzového klubu Stinger's, který v komiksech figuruje jako jeden z úkrytů Nicka Furyho. Že by právě tady hrdinové na útěku hledali azyl?

V minulosti se objevily také fotky z natáčení akční scény a při bližším ohledání se ukazuje, že se zjevně odehrává právě v Madripooru. Na fotkách to vypadá, že dosavadní padouch Baron Zemo (Daniel Bruhl) a ústřední hrdinové jsou nucení spolupracovat. Murphy's Multiverse krypticky dodává, že na snímcích vidíme osobu, která hrdiny pronásleduje, i když by nás možná na první pohled nenapadlo, že to tak je. Že by Falcon (Anthony Mackie) a Winter Soldier (Sebastian Stan) byli postavení mimo zákon a jejich dopadením byla pověřená agentka Sharon Carter (Emily VanCamp)?

Jak jsme vás informovali, od května je opět možné v Česku natáčet audivizuální díla, je tedy možné, že se Marvel rozhodne vrátit do Prahy a dokončit tu natáčení The Falcon and The Winter Soldier, které asi po týdnu zastavila pandemie koronaviru. Pokud se tak stane, tak snad co nejdřív budeme znát o natáčení další podrobnosti. Dole v galerii si můžete prohlédnout všechny fotky z pražského natáčení, které se nám podařilo získat.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii má ohlášený termín uvedení na srpen 2020, ale nepředpokládáme, že by bylo možné jej vzhledem k pozastavenému natáčení stihnout.

Zdroj: Murphys Multiverse

Galerie: 14

The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Nové fotky z natáčení odhalují exotickou lokaci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu