Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje

Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Že by se policista John Spartan vrátil na stará kolena na stříbrná plátna?

Není tomu příliš dávno, co jsem psali o tom, že producent Joel Silver v rámci produkčních prací na akčním sci-fi Demolition Man nahlas přemýšlel o dvojce. Tuhle pecku se Sylvesterem Stallonem a Wesleym Snipesem natočil v roce 1993 režisér Marco Brambilla, přičemž dodnes se jedná o akcí a vtipem natřískanou popcornovku, která od začátku do konce nesundává nohu z plynu. Nicméně na dvojku nikdy nedošlo a možná ani ti nejvěrnější fanoušci Johna Spartana už nevěřili, že by Demolition Man 2 mohl vzniknout. No jo, jenže to vypadá, že pokračování je trošku nečekaně v plánu. Řekl to sám Stallone, když se jej divák zeptal, zda se o tom náhodou neuvažuje. Sly reagoval slovy: "Myslím, že se to blíží. Pracujeme na tom ruku v ruce se studiem Warner Bros. a působí to celé fantasticky. Mělo by to tedy klapnout."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Answering the audience

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Ve zmiňované jedničce se policista John Spartan snažil dostat na kobylku šílenému zločinci Simonu Phoenixovi. Bohužel, poslední akce se trošku zvrtla a oba byli na základě rozhodnutí soudu kryogenicky zmraženi. Phoenix za masovou vraždu, Spartan za neúmyslné zabití. O 36 let později - v dokonalém městě San Angeles, které je plné harmonie, míru a bezpečné telepatické lásky - se však jejich cesty zkřížily znovu a tentokrát už to jednoho z nich stálo krk.

Zdroj: Sylvester Stallone / Instagram

Foto: Warner Bros.

Demolition Man

07.10.1993 | USA
Akční, Sci-Fi, Krimi
Info o filmu

Galerie: 6

Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje | Fandíme filmu Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje | Fandíme filmu Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje | Fandíme filmu Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje | Fandíme filmu Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje | Fandíme filmu Demolition Man: Stallone potvrdil, že na pokračování se aktuálně pracuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu