The Flash: Minulost se maže, přeobsazování začalo

The Flash: Minulost se maže, přeobsazování začalo | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Klíčová postava Iris West, kterou před lety obsadil už Zack Snyder, mění představitelku.

Filmový The Flash se nerodí lehce. Než se studio Warner Bros. konečně usneslo na tom, jak by podle něj snímek měl vypadat, vystřídalo se u projektu množství tvůrců, několikrát se kompletně měnilo pojetí celého projektu a od roku 2018, na kdy byla původně plánovaná premiéra, uběhlo už hodně vody. Letos se konečně mělo začít natáčet, nicméně to prozatím zhatila pandemie koronaviru.

O chystaném snímku tak víme jen málo, nicméně nejnovější informace naznačují, že nový projekt bude hodně odříznutý od toho, co se chystalo za časů Zacka Snydera, který postavu Flashe poprvé představil ve svém snímku Batman v Superman. Snyder původně v Justice League obsadil také roli Iris West, Flashovy komiksové lásky. Roli dostala Kiersey Clemons. Ta nicméně z filmu byla zcela vystřižena, když studio Warner rozhodlo, že Justice League musí mít maximálně dvě hodiny. Herečka následně v rozhovoru uvedla, že navzdory tomu ji v roli uvidíme ve Flashově samostatném filmu.

To je ale zřejmě pasé, protože podle informací z castingového oddělení produkce do role hledá novou herečku. Konkrétně se hledá herečka ve věku 21-25 let, aby ztvárnila třiadvacetiletou postavu inteligentní a odvážné novinářky, která nikdy neodkládá svůj telefon. Postava je energická, neustále předávkovaná kávou a je to nadějná reportérka deníku Central Citizen, což je moderní periodikum pro 21. století. Občas to Iris trochu přehání, ale i přes její svéráznou povahu k ní ostatní něco přitahuje. Postava je uváděná jako vedlejší.

Zatím nemáme informace o tom, zda se bude měnit obsazení také u dalších postav. V Justice Leaue se na kratičký okamžik mihl Billy Crudup, jako Barryho (Flashův) otec. U něj se také předpokládalo, že se opět objeví ve Flashově samostatném filmu, ale bůh ví, jak to bude. S kým se stále počítá do hlavní role, je Ezra Miller, který Flashe ztvárnil už v Batman v Superman, Sebevražedném oddílu, Justice League a krátce také v seriálu The Flash.

Dole v galerii si můžete připomenout několik fotek z natáčení vystřižených scén s Kiersey Clemons.

Nejnověji se s premiérou filmu počítá na 3. 6. 2022. The Flash je nejrychlejší superhrdina světa DC. Pracuje jako vyšetřovatel a přitom s pomocí svojí nadlidské rychlosti pomáhá lidem. Poprvé jsme jej na plátně pořádně viděli v Justice League, teď dostane vlastní celovečerní film. Hlavní roli hraje Ezra Miller. Snímek režíruje Andy Muschietti, podle scénáře Christiny Hodson.

Zdroj: The Illuminerdi

Galerie: 4

The Flash: Minulost se maže, přeobsazování začalo | Fandíme filmu The Flash: Minulost se maže, přeobsazování začalo | Fandíme filmu The Flash: Minulost se maže, přeobsazování začalo | Fandíme filmu The Flash: Minulost se maže, přeobsazování začalo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest