Hunting Season: Režisér Aquamana a scenárista Johna Wicka chystají sci-fi o cestování v čase

Hunting Season: Režisér Aquamana a scenárista Johna Wicka chystají sci-fi o cestování v čase | Fandíme filmu
Warner Bros.
V téhle budoucnosti se rozsudek smrti řeší jinak. Lidé jsou posláni na popravu do minulosti. 

Cestování časem může být dobrá i ošemetná věc, jak jsme mnohokrát ve filmech zjistili a hrdinové časoprostorovým kontinuem většinou cestují dobrovolně. Takové štěstí však nemá protagonista sci-fi povídky s názvem Hunting Season, který je v budoucnosti za trest poslán do minulosti, kde šlechta lov člověka bere jako sport. Lovení jsou obvykle členové nižších sociálních tříd, ale když je aristokrat odsouzen k takovému rozsudku v Americe v polovině dvacátého století, celá struktura společnosti se začne rozpadat.

Oproti předloze by měl chystaný film zřejmě nabídnout několik změn. V čele dění bude advokát, jenž je označen za nepřítele státu, a proto je odsouzen k popravě způsobem, který se stal v budoucnosti běžnou praxí. Muž je poslán do minulosti, kde se stává štvanou zvěří. Má jenom tři dny na to, aby se přizpůsobil dávno minulé době a našel cestu, jak přežít.

Předlohu z roku 1951 napsal Frank M. Robinson, autor sci-fi a techno-thrillerů. Filmové adaptaci, jejíž tón má připomínat sci-fi díla 1984, 451 stupňů Fahrenheita a Běžící muž, se ujme James Wan. Režisér Aquamana se neposadí přímo za kameru, ale bude pouze produkovat se svým studiem Atomic Monster. O pozici se s ním budou dělit Don Murphy (série Transformers), Michael Clear (Sestra, Zhasni a zemřeš) a Susan Manford. Scénář píše scenárista trilogie Johna Wicka Derek Kolstad.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu