Spider-Man 3: Natáčení nejisté, a tak Tom Holland dělá Spideyho alespoň pro děti přes internet

Spider-Man 3: Natáčení nejisté, a tak Tom Holland dělá Spideyho alespoň pro děti přes internet | Fandíme filmu
Sony Pictures
Tom Holland poklábosil s Jimmem Kimmelem a vyjádřil se ke třetímu Spider-Manovi. 

Příběh Spider-Mana 3 je stále zahalený tajemstvím, ale po událostech Spider-Mana: Daleko od domova je jasné, že se pavoučí hrdina ocitl v nezáviděníhodné situaci. Natáčení třetího filmu mělo začít v červenci, ale tenhle termín se přestává jevit jako reálný. Velké naděje, že první klapka padne podle plánu, si nedělá ani představitel Spideyho Tom Holland. Ten přes internet udělal v převlečení za pavoučího superhrdinu radost tříletému synovi Jimmyho Kimmela a pohovořil s Jimmym o projektu z pohodlí svého domova. Takto reagoval na dotaz, zda se v červenci bude natáčet:

Nejsem si příliš jistý. Byl jsem v Berlíně na natáčení filmu Uncharted s Markem Wahlbergem. Všichni jsme se připravovali na první den, produkce byla zastavena a byli jsme posláni domů. Takže si nejsem jistý, jestli jako první film natočím Uncharted nebo Spider-Mana 3. Na obou filmech se ale pracuje, jsou opravdu skvělé a mají fantastický scénář. Jsem připraven zahrát si v obou filmech."

Natáčení Uncharted mělo být opravdu touto dobou v plném proudu, ale pro obavy z nemoci Covid-19 filmová studia postupně pozastavovala produkce všech svých projektů. Holland tak odcestoval z Německa do Anglie. Uncharted už přesunulo premiéru na 7. 10. 2021. Je možné, že podobnou situaci zažije i Spider-Man 3, jenž zatím stále naplánovaný na 15. 7. 2021.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu