The Rock prozradil, jakou roli mu ukradl Tom Cruise

The Rock prozradil, jakou roli mu ukradl Tom Cruise | Fandíme filmu
Universal Pictures / Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Cruise vypálil před pár lety Johnsonovi rybník, ale toho to evidentně příliš netrápí.

Tom Cruise si drsňáka Jacka Reachera, hrdinu z románů Lee Childa, už zřejmě nezahraje. Jednička z roku 2012 byla fajnová záležitost, režisér a scenárista Christopher McQuarrie měl projekt pevně v rukou a tržby po vlně chvály nebyly špatné. Dvojka, kterou režíroval Edward Zwick, už taková hitparáda nebyla a snímek vydělal o několik desítek milionů dolarů méně než jeho předchůdce. Teď se v Hollywoodu šušká o rebootu celé série, přičemž Paramount by si měl rozmyslet, zda neoslovit Dwayna Johnsona. Ten měl o roli v minulosti zájem, ale vyfouknul mu ji právě Cruise. Johnson to řekl ve videu, kde odpovídal na dotazy fanoušků. Měl tehdy prý pocit, že by mu role mohla sednout. Nicméně uznává, že Cruise byl onehdy největší filmovou hvězdou a on sám nikoliv. Na druhou stranu, posléze se mu ozvali ze studia Universal a nabídli mu roli v akčním výplachu Rychle a zběsile 5. Jak to celé dopadlo, všichni víme. Johnson se stal součástí "rychlého a zběsilého" světa a loni se spolu s Jasonem Stathamem představil v úspěšném spin-offu Hobbs a Shaw.

Současně Johnson uvedl, že při pohledu zpět jej odmítnutí vlastně nemrzí. Postavu Reachera totiž mají diváci nějak zafixovanou a on by prý měl velmi malý manévrovací postoj v tom, jak postavu na filmovém plátně pojme. Nemohl by si charakter přizpůsobit tak, jak by sám chtěl, což nemá příliš rád.

Nezapomněl se zmínit ani o chystaném pokračování snímku Hobbs a Shaw, když prozradil, že přípravy dvojky jsou v plném proudu: "Máme skvěle napsané postavy, nikoliv jen oběti Hobbsova řádění, ale charaktery, které budete milovat - padouchy, hrdiny i antihrdiny." Fanoušci (mírně přepálených) akčních filmů se tedy mají na co těšit!

At-Home Q&A Sessions: A Role I Wanted But Didn't Get

Great question regarding my career in film Was there a movie role I really wanted, but lost to another actor? Yup. The role was Jack Reacher. The actor was Tom Cruise. Business is business and I’m happy he got it. Universe works in funny ways though, as when that door shut on me, another door opened with the opportunity to create a character from scratch that was of my DNA. The one and only bad ass, shit talkin’, gravity and reality defying, always winkin’ and having fun OUTLAW LAWMAN KNOWN AS LUKE HOBBS. Let the good times roll Thanks for all your great questions and enjoy your holiday weekend. Most importantly, stay healthy my friends. D

Zveřejnil(a) Dwayne The Rock Johnson dne Pátek 10. dubna 2020

Zdroj: Deadline, Dwayne Johnson Facebook

Foto: Universal (Rychle a zběsile) / Paramount (Jack Reacher)

Jack Reacher: Poslední výstřel

21.12.2012 | USA
Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

The Rock prozradil, jakou roli mu ukradl Tom Cruise | Fandíme filmu The Rock prozradil, jakou roli mu ukradl Tom Cruise | Fandíme filmu The Rock prozradil, jakou roli mu ukradl Tom Cruise | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu