Virální video ukazuje něco, co vypadá jako skutečný Venom

Virální video ukazuje něco, co vypadá jako skutečný Venom | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
A kdy bychom mohli očekávat první ukázkuna filmového Venoma 2?

Ačkoliv to filmový Venom z roku 2018 absolutně schytal ze všech směrů od kritiky a v drtivé většině recenzí pohořel, ve výpravě za úspěchem ho to nijak nezastavilo. Cestu k divákům si totiž navzdory překážkám našel a utržil v kinech pořádný balík peněz. Pokračování na sebe tedy samozřejmě nenechalo dlouho čekat a s příslibem oblíbeného záporáka Carnage se mnoho fanoušků nemůže dvojky dočkat. Jako jeden z mála letošních filmů se zatím Venom 2 stále drží svého původního data premiéry (1.10.) a začíná tedy být na čase film pomalu propagovat. Kolem Aprílu se dokonce začaly šířit zvěsti, že bychom se přelomem měsíce mohli dočkat prvního teaseru. Když k jeho zveřejnění ale nakonec nedošlo, mnozí začali naštvaně bombardovat oficiální účet filmu na Twitteru. A ten odpověděl. Jen možná ne tak, jak by fandové doufali.

Chtěli jste Venoma. Tady ho máte.“. Tak zněla zpráva, kterou účet 3.4. zveřejnil. Místo prvního pohledu na druhý díl mohli ale přítomní zírat pouze na nechutný slizký a černý cákanec, který byl nedávno natočen na pobřeží moře. Studio si tedy evidentně z fandů pouze střílí, co to ale ve skutečnosti sdílelo? Na první pohled se totiž opravdu zdá, že se díváme na reálnou verzi mimozemského symbiontu. Jedná se ale o druh mořského živočicha jménem pásmovka velká, nesmírně elastickou červovitou potvůrku, jejíž tělo je pokryto jedovatou slizkou látkou a nejčastěji se vyskytuje na Islandu či Britských ostrovech.

Na nějaký ten trailer si tedy zatím můžeme nechat zajít chuť. Pokud ale můžeme věřit zákulisní šeptandě, možná tomu tak nebude nadlouho. První upoutávka na Venoma 2 je totiž údajně připravená a pouze čeká na zveřejnění. Kdy na něj reálně dojde, to nám jasné není. Jestli ale studio Sony film neplánuje posunout, mohlo by to být relativně brzy. Co byste v raném teaseru na druhého Venoma rádi viděli a co by si měl film podle vás raději schovat na později? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroje: Twitter, ComicBookMovie

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

Virální video ukazuje něco, co vypadá jako skutečný Venom | Fandíme filmu Virální video ukazuje něco, co vypadá jako skutečný Venom | Fandíme filmu Virální video ukazuje něco, co vypadá jako skutečný Venom | Fandíme filmu Virální video ukazuje něco, co vypadá jako skutečný Venom | Fandíme filmu Virální video ukazuje něco, co vypadá jako skutečný Venom | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest