Šílený Max: Prequel s mladší Furiosou se chystá, ve hře je další herečka

Šílený Max: Prequel s mladší Furiosou se chystá, ve hře je další herečka | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér George Miller by chtěl už příští rok začít natáčet.

Už několikrát jsme vás informovali o tom, že místo pokračování Šíleného Maxe: Zběsilé cesty by mohl vzniknout prequel. V tom by opět měla vystupovat postava Furiosy, kvůli zasazení příběhu do minulosti by ji však nehrála znovu Charlize Theron, ale ztvárnila by ji mladší herečka.

Magazín Variety teď odhalil, že i ve složité aktuální situaci přípravy filmu nadále pokračují. Režisér George Miller by chtěl v roce 2021 začít točit, a tak přes Skype probíhá konkurz hereček. Nejnověji je s rolí spojována Anya Taylor-Joy, teprve třiadvacetiletá herečka, která na sebe upozornila v hororové Čarodějnici a následně se objevila v Rozpolceném a Skleněném M. Night Shyamalana. Stále také čekáme, až bude konečně uvedena komiksovka Noví mutanti. Anyu můžete vidět dole v galerii.

Dříve už se v souvislosti s rolí šuškalo o Jodie Comer, která je o čtyři roky starší než Anya, ale stále o nějakých deset let mladší než Charlize Theron v době natáčení Zběsilé cesty. Jako mladší Furiosu by ji tak diváci nejspíš také přijali. Zároveň je pravda, že George Miller už v minulosti přeobsadil Mela Gibsona Tomem Hardym v roli Maxe, takže nějakou vizuální podobu postav asi až tak neřeší – prostě chce někoho, kdo v jeho další intenzivní jízdě bude dobře hrát.

O chystaném snímku prakticky nic nevíme, snad jen to, že to je jeden ze scénářů, které Miller chystal už souběžně se Zběsilou cestou, kdy rovnou počítal s tím, že se do postapokalyptického světa ještě vrátí. Ten návrat se nakonec o několik let odložil, protože Millerova produkční společnost se studiem Warner přela o peníze. Teď se zdá, že se snad vše konečně vyjasnilo, když se práce na dalším filmu rozeběhly.

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Šílený Max: Prequel s mladší Furiosou se chystá, ve hře je další herečka | Fandíme filmu Šílený Max: Prequel s mladší Furiosou se chystá, ve hře je další herečka | Fandíme filmu Šílený Max: Prequel s mladší Furiosou se chystá, ve hře je další herečka | Fandíme filmu Šílený Max: Prequel s mladší Furiosou se chystá, ve hře je další herečka | Fandíme filmu Šílený Max: Prequel s mladší Furiosou se chystá, ve hře je další herečka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest