Fatale: Erotický thriller dává vzpomenout na Osudovou přitažlivost

Fatale: Erotický thriller dává vzpomenout na Osudovou přitažlivost | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
"Million Dollar Baby" se v posledních letech trošku vytratila z povědomí diváků. Zaboduje s psychologickým thrillerem okořeněným trochou erotiky?

Oscarová herečka Hilary Swank už nějaký ten pátek nenatočila větší hit, ačkoliv filmy jako Lov (The Hunt), Jsem matka (I Am Mother) či 55 schodů rozhodně stojí za vidění. Nějaký divácky úspěšnější počin by to už ale přece jenom chtělo, nicméně těžko soudit, zda do téhle škatulky zapadne zrovna psychologický thriller Fatale, který by měl dorazit na plátna kin letos v červnu. Snímek režiséra a producenta Deana Taylora (Traffik, Narušitel) by se měl točit kolem úspěšného sportovního agenta s tváří Michaela Ealyho (Mysli jako on, Dokonalý muž), jehož život se začne rozpadat na kusy ve chvíli, kdy zabředne do policejního vyšetřování vedeného zdiskreditovanou a současně odhodlanou vyšetřovatelkou v podání Swank, s níž v minulosti prožil jednu vášnivou noc.

Za projektem stojí studio Lionsgate a vyjma ústřední dvojice se ve filmu představí rovněž Mike Colter (Luke Cage), Kali Hawk (Ženy sobě), Geoffrey Owens (Billions) a Sam Daly (Hunters). Scénář sepsal David Loughery (Vlak plný peněz, Dům na špatné adrese, Narušitel). Premiéra je naplánovaná na 19. června 2020.

Galerie: 4

Fatale: Erotický thriller dává vzpomenout na Osudovou přitažlivost | Fandíme filmu Fatale: Erotický thriller dává vzpomenout na Osudovou přitažlivost | Fandíme filmu Fatale: Erotický thriller dává vzpomenout na Osudovou přitažlivost | Fandíme filmu Fatale: Erotický thriller dává vzpomenout na Osudovou přitažlivost | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest