Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník

Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, respektive risk není vždy zisk.

Ani Iron Man není nezranitelný. Při natáčení marvelovky Iron Man 3 si totiž Robert Downey Jr. zlomil kotník. To je hodně nepříjemné a omezující zranění. Nehody se přirozeně dějí v rámci produkčních prací relativně běžně, leč logicky bývají horší, když se tak stane při natáčení nebezpečných kaskadérských kousků. Ostatně své by o tom mohl vyprávět třeba Tom Cruise, jenž je znám tím, že kaskadéry pouští na plac jen nerad. Kupříkladu při natáčení akční pecky Mission: Impossible - Fallout si také zlomil kotník a produkce nabrala výrazné zpoždění.

Obdobně tomu bylo v případě třetího Iron Mana, jelikož Downeyho nehoda též způsobila zastavení produkce. Nedávno o tom promluvil Guy Pearce, který si ve filmu střihnul roli Aldriche Killiana. "Robert si zlomil kotník uprostřed natáčení, když skákal z výše položené plošiny na nižší, přičemž byl jištěn lanem. Štáb to chtěl nacvičit, ale Downey řekl, že to není potřeba a skočil. Jenže týpek, co jej měl jistit, nebyl zřejmě připravený. Downey tedy dopadl hodně tvrdě a zlomil si kotník. Produkce se z tohoto důvodu zastavila na 5 či 6 týdnů."

Downey se evidentně choval jako Tony Stark i mimo roli, takže není žádným překvapením, že si ublížil. Historek o tom, že se chová jako neohrožený bohém, koluje po internetu celá řada. Daň za tuhle bohorovnost ovšem byla dozajista velice bolestivá, tak třeba si to Downey příště lépe rozmyslí.

Zdroj: MW

Foto: Marvel Studios

Iron Man 3

03.05.2013 | USA, Čína
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník | Fandíme filmu Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník | Fandíme filmu Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník | Fandíme filmu Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník | Fandíme filmu Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník | Fandíme filmu Iron Man 3: Jak si Robert Downey Jr. při natáčení zlomil kotník | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu