Strážci Galaxie 3: Návrat známé postavy potvrzen

Strážci Galaxie 3: Návrat známé postavy potvrzen | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Yondu už sice tým opustil, jeho nástupce se ale ve třetím díle objeví.

Třetí samostatné dobrodružství Strážců Galaxie si prošlo tvůrčím peklem a stále nemá pevně dané datum premiéry. Poté, co se ale ke snímku navzdory původnímu vyhazovu vrátil režisér a scenárista James Gunn, zdá se, že je film konečně na dobré cestě. Jak hodlá navázat na předchozí dva snímky, když si ústřední tým hrdinů mezi dvojkou a trojkou odskočil zabojovat po boku Avengers a nevyšel z toho zrovna beze ztrát, to zatím nemáme ani ponětí. Gunn se ale v momentálním stavu karantény evidentně nudí a rozhodl se uspořádat internetové Q&A s fanoušky, kde o chystaném filmu něco malé prozradil. Konkrétně potvrdil, že ve Strážcích Galaxie 3 se vrátí postava Kraglina, kterou si v dosavadních filmech střihnul jeho bratr Sean Gunn.

V oficiální kontinuitě jsme jej naposledy spatřili v potitulkové scéně dvojky, když se učil ovládat speciální šíp, jenž zdědil po Younduovi (Michael Rooker). Údajně byl přítomen i při závěrečné bitvě s Thanosovou armádou na konci Avengers: Endgame, o jeho účasti jsme se ale dověděli až ze záběrů z natáčení. Do finálního sestřihu filmu se totiž nedostal. Teď ale stoprocentně víme, že Kraglin rozhodně nikam nezmizel a ve třetích Strážcích se s ním opět setkáme.

Něco málo se také v poslední době napovídalo o tom, v jaké podobě znovu uvidíme oblíbeného Groota. Ten totiž v prozatímních filmech vystupoval rovnou ve třech různých verzích. Jako klasický Groot, Baby Groot a následně pubertální Groot. V nedávném rozhovoru jeho představitel Vin Diesel naznačil, že tentokrát bychom jej měli vidět v roli „Alpha Groota“, co to ale přesně znamená, netuší ani samotný režisér Gunn. O žádném Alpha Grootovi totiž nic neví a navíc prohlašuje, že Diesel zatím ani nečetl jeho připravovaný scénář. Odkud tedy herec svoje tvrzení vytáhl, o tom se můžeme jen dohadovat.

A jedna perlička nakonec. Filmy, které Gunnovi podle něj otevřely dveře k režii Strážců, jsou…dva hrané snímky Scooby-Doo. Pro ty psal na přelomu tisíciletí scénáře a poprvé na place pořádně okoukával jak funguje natáčení trikových velkofilmů, díky čemuž se podle vlastních slov mohl do Strážců vůbec pustit.

Zdroje: Andy Park I, II, James Gunn, HN Entertainment, ScreenRant

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Strážci Galaxie 3: Návrat známé postavy potvrzen | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Návrat známé postavy potvrzen | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Návrat známé postavy potvrzen | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Návrat známé postavy potvrzen | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest