Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není

Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Internetem se šíří zvěst, že by se mohl v třetím Spideym objevit další superhrdina. A Kevin Feige by chtěl do filmového světa Marvelu údajně přivítat Spider-Woman. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Spider-Woman

Od jedné fámy se přesuneme k další. Kreativní ředitel Marvelu Kevin Feige údajně skutečně projevil zájem o to, aby do filmového světa Marvelu byla zařazena Jessica Drew alias Spider-Woman. Filmová práva na postavu, stejně jako v případě samotného Spider-Mana, vlastní studio Sony, které Spideyho do filmového světa Marvelu pouze zapůjčuje. A Feige by byl rád, kdyby se podařila zápůjčka také u téhle dámy. I když je pravda, že s právy u Spider-Woman je to ještě o trochu komplikovanější. Jméno Spider-Woman používá v pavoučím světě vícero postav (třeba Gwen Stacy), zatímco samotná Jessica Drew má tak bohatou superhrdinskou kariéru i bez pavoučího kostýmu, že kdyby ji Marvel chtěl použít bez jejích spidermanovských schopností, tak by to možné bylo (Jessica je například úzce provázána s SHIELDem a zločineckou organizací HYDRA), ale postava by tím samozřejmě hodně ztratila na svojí atraktivitě. Každopádně aktuální zvěst jen přispívá ke starší šuškandě, která zapojení Spider-Woman do filmového světa Marvelu prorokovala už v únoru.

Spider-Man 3

Nad Spider-Manem 3 se tak vznáší hromada otazníků a z tvrzení Toma Hollanda, že příběh bude „ absolutně šílený“, si toho moc nevezmeme. Hrdina by však měl prožívat těžké období, v němž by mu měla být silnou oporou MJ, kterou si potřetí zahraje Zendaya (Holland její návrat potvrdil). Nicméně na druhou stranu se jeho láska může ocitnout v daleko větším ohrožení, než kdy dřív. Jak bude pokračovat jejich vztah po událostech Daleko od domova, si Holland prý není jistý. Podle posledních zpráv by měl být začátek natáčení pod navrátivším režisérem Jonem Wattsem naplánovaný na červenec v Atlantě. Ale vzhledem k tomu, že šíření koronaviru komplikuje život ve světě, je těžké říct, jestli tenhle termín ještě bude v brzkých týdnech stále platit. A i kdyby se situace nějak zázračně rychle vylepšila, dostupnost jednotlivých herců, tvůrců a ateliérů bude značně ovlivněná hromadnými odklady, které filmový průmysl zažívá.

Nejasná situace panuje také kolem dalšího záporáka. Hodně se spekuluje o Lovci Kravenovi, ale nedávno na Twitter sdílel příspěvek představitel Scorpiona Michael Mando, který se krátce objevil ve Spider-Manovi: Homecoming jako zločinec Mac Gargan (v komiksech se z něj stává obávaný superzločinec Scorpion). K fotce připojil emotikon štíra. Naznačuje snad, že by se ve Spider-Manovi 3 vrátil? A opět v menší roli? Nebo tentokrát jako úhlavní záporák? O tom všem zatím můžeme jenom spekulovat.

Na závěr se můžete pousmát nad fotkou, kde i Spider-Man bere na vědomí vážné obavy z koronaviru a proto raději pracuje z domova. Fotku sdílel na Instagramu režisér Watts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay safe everyone!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amazing photo by @dorklordcollectibles

Příspěvek sdílený Jon Watts (@jnwtts),

Zdroje: Screen Rant (Fatman Beyond), MCU Exchange,Inquirer

« Předchozí kapitola

Galerie: 8

Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu