Mission: Impossible 7 se tajně točí, koukněte na parádní akční kousky

Mission: Impossible 7 se tajně točí, koukněte na parádní akční kousky | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Ethan Hunt se nebojí a i v čase koronavirové skepse vesele dovádí. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Podle informací serveru Collider nakonec nejde o natáčení jako takové, ale toliko o testování výbavy k natáčení kaskadérských scén.

Původní zpráva: Pandemie koronaviru paralyzuje širokou škálu lidských činností, ovšem Ethana Hunta evidentně ne. Již na konci února bylo oznámeno, že produkce očekávaného akčního snímku Mission: Impossible 7 byla pozastavena, jelikož v Benátkách, kde se mělo točit, byla zdravotní situace neudržitelná, ostatně jako v celé Itálii. Zaměstnanci a štáb se vrátili domů a studio podmínky dál monitorovalo. Nicméně natáčení zřejmě úplně zastaveno nebylo, jak napovídají nedávno zveřejněné fotky, na nichž řádí i samotný Tom Cruise.

Kamery se dle dostupných informací opět rozjely v anglickém Surrey, kde byl na place k vidění Cruise a rovněž Hayley Atwell. Z dostupných fotek je jasné, že se činili i kaskadéři (ne každý herec je takový nebojsa jako Cruise), tak nezbývá než doufat, že tvůrci v čele s režisérem Christopherem McQuarriem i štáb vědí, co dělají. Otázkou rovněž zůstává, když tedy produkce běží, zda se Cruise a spol. plánují ještě do Benátek vrátit, či došlo k přepsání scénáře a italská lokace bude nahrazena/vyškrtnuta.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum premiéry na 23. července 2021, Mission: Impossible 8 potom na 5. srpna 2022. Režíruje a scénář napsal Christopher McQuarrie. V hlavních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroje: Collider, Twitter I, II, III, IV, V

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 2

Mission: Impossible 7 se tajně točí, koukněte na parádní akční kousky | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 se tajně točí, koukněte na parádní akční kousky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu