Noví Mutanti: Zrušené pokračování obsadilo jako záporáka Antonia Banderase, aneb co vše zrušil Disney

Noví Mutanti: Zrušené pokračování obsadilo jako záporáka Antonia Banderase, aneb co vše zrušil Disney | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Původně se mělo jednat o trilogii, teď se všichni modlí, aby se Noví mutanti vůbec do kin dostali.

Noví mutanti jsou sice zdárně dostříháni a snímek má podobu, kterou kvituje i režisér Josh Boone, jenže do kin se na přelomu března a dubna stejně nepodívají, poněvadž premiéra byla odložena následkem šíříce se epidemie viru COVID-19. Evidentně zakletý projekt tak bude dál čekat na svoji šanci. Alespoň se ven dostávají nějaké zákulisní informace. Sám Boone kupříkladu uvedl, že v dříve plánovaném (dnes silně nepravděpodobném) pokračování filmu se měl objevit Antonio Banderas coby úhlavní záporák. Španělský sympaťák si měl střihnout postavu jménem Emmanuel da Costa.

V komiksu se jedná o bezohledného a tyranského obchodníka, jenž má vazby na tzv. Hellfire Club (stínová organizace / elitní společenský klub snažící se řídit a určovat chod světa). Podívat jsme se měli do Brazílie, kam by se da Costův syn Roberto vydal společně se zbytkem party Nových mutantů, aby ochránil svoji matku, kterou se Emmanuel snaží zabít. Postavy jako Karma a Warlock se též měly v pokračování objevit, avšak sám Boone má pochybnosti o tom, zda dvojka vznikne (logicky). On i zbytek tvůrčího týmu doufá, že Noví mutanti "vydělají kupu peněz" a dvojka dostane přece jenom zelenou. A to měl Boone v hlavě původně celou trilogii.

Boone rovněž potvrdil, že k žádný přetáčkám nikdy nedošlo. Sice se o tom hodně psalo, leč není tomu tak. Sám říká, že kdyby Disney nekoupil studio Fox, zřejmě by na ně došlo, což je ostatně relativně běžná praxe. Přetáčky byly proto zrušeny a projekt se ocitl pod drobnohledem hlavounů ze studia Disney. Režisér ještě dodává, že v době dokončení akvizice byl snímek hotov ze 75 procent. Nutno zmínit, že v prosinci 2019 Boone potvrdil, že výsledný střih je pod jeho naprostou kontrolou a film půjde do kin v podobě, kterou on považuje za nejlepší možnou. I když se Noví mutanti nevyhnuli menším změnám, aby odpovídali vkusu a budoucím záměrům Marvelu, měli by nakonec odpovídat režisérovým představám. Vystřižena byla jen potitulková scéna, co měla odkazovat k pokračování.

Bohužel, rating bude PG-13, tedy žádné eRko, což může být pro leckoho zklamáním. Hororové prvky absentovat dozajista nebudou, ale žádné "kruťárny" čekat asi nemůžeme.

Datum  v přiložených videích samozřejmě aktuálně neplatí.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga a Alice Braga. Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je oficiálně odložené na neurčito.

Zdroje: The Playlist, ScreenRant I, ScreenRant II, Collider, reddit, EW

Foto: 20th Century Fox (Disney)

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 2

Noví Mutanti: Zrušené pokračování obsadilo jako záporáka Antonia Banderase, aneb co vše zrušil Disney | Fandíme filmu Noví Mutanti: Zrušené pokračování obsadilo jako záporáka Antonia Banderase, aneb co vše zrušil Disney | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu