WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení

WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Seznamte se blíže s komicky děsivou realitou, ve které je uvězněná Avengerka Scarlet Witch.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

To bylo okénko do televizní historie, avšak proč se superhrdinka od Marvelu najednou chová jako v sitcomu, proč ji obklopuje prostředí jako ze sitcomu a proč je minisérie natáčená stylem, jako sitcomy? A jak je možné, že v záběrech vystupuje Vision (Paul Bettany), který zemřel v závěru Avengers: Infinity War? A proč je Wanda (Elizabeth Olsen) v jedné z černobílých scén barevná a najednou se nechová jako žena v domácnosti dané doby, ale jako vyděšený člověk, který nechápe, kde se to ocitl?

To všechno nasvědčuje tomu, že zákulisní informace a z nich vycházející fanouškovské spekulace se potvrzují. Podle všeho nás čeká příběh o tom, že Wanda buď zešílí a uzavře se do vnitřního světa, sama aktivně vytvoří neproniknutelnou iluzi a nebo sepíše ďábelskou smlouvu s nějakou mocnou entitou, která iluzi vytvoří za ni. Možná to vše proto, že Wanda dál nedokáže žít v zármutku, bez svého milovaného Visiona. Možná proto, že je příliš mocná a někdo ji chce svou manipulativní iluzí odstranit ze hry.

Sám šéf Marvelu mluvil o tom, že WandaVision nám má ukázat skutečný rozsah Wandiny moci a také to, proč se jí přezdívá Scarlet Witch (Šarlatová čarodějka). Ostatně, na jedné z fotek ji můžeme vidět v šarlatovém kostýmu, jaký tradičně nosí v komiksech (i když tady jde zjevně o oblečení na maškarní). Také je oficiálně potvrzené, že minisérie přímo vyústí ve snímek Doctor Strange in the Multiverse of Madness, kde Wanda bude důležitou postavou a hodně se budou řešit hrátky z paralelními realitami. Je tedy docela možné, že je Wanda začne nějakým způsobem ohýbat už ve své minisérii. A dle neoficiálních drbů má být padouchem minisérie Nightmare – tedy pán alternativní dimenze nočních můr.

Uvidíme, jakým způsobem a proč bude snový (zdánlivě idilický) svět vytvořený, jisté však je, že se dříve či později zhroutí, a že s sebou přinese nějaké ty potíže. A v záběrech z WandaVision můžeme vidět také scénu, ve které ze dvou kolíbek vylétávají dva dudlíky. To můžeme brát jako potvrzení starších zákulisních zpráv, podle kterých se v minisérii objeví Wandiny komiksové děti, Billy a Tommy. Je možné, že v minisérii budou pouze součástí snové reality, ve které se Scarlet Witch nachází, ale také je možné, že se z nich stanou regulérní postavy následujících filmů a minisérií. Pokud tomu tak skutečně bude, pak jsme právě poprvé „viděli“ dva další marvelovské superhrdiny. Synové Wandy totiž v komiksech přijímají krycí jména Wiccan a Speed, oba dva mají nadlidské schopnosti a jsou součástí týmu Young Avengers, o jehož převedení na filmová plátna se už také delší dobu šušká.

Všimli jste si v upoutávce čehokoliv dalšího? Dejte vědět v komentářích.

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se počítá na podzim 2020.

« Předchozí kapitola

Galerie: 13

WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu WandaVision: Komediální alternativní realita, superhrdinské děti a další odhalení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu