Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy

Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 10 obrázků
Marvel hledá a hledá, ale nikdo vlastně neví, jaké postavy mají být obsazeny.

Marvelovka Doctor Strange 2 (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) je po překvapivém odchodu Scotta Derricksona stále bez režiséra, ovšem spekulace kolem příběhu a rovněž ohledně postav, které mají být ve dvojce představeny, neustávají. Momentálně se ponejvíce mluví o tom, že Marvel vyhlásil konkurz na herečku hispánského původu v rozmezí 15 až 17 let, aby se ve filmu ujala blíže nespecifikované vedlejší role. Bude to America Chavez / Miss America, tak jak spekulují někteří fandové?

Těžko soudit. Potvrzeno zatím nebylo vůbec nic. Poprvé se postava objevila v komiksu Vengeance v roce 2011 a jejími tvůrci jsou Joe Casey a Nick Dragotta. Ti jí nadělili schopnosti jako je létání, nadlidská síla či odolnost. Kromě toho dokáže hrdinka jediným úderem rozložit protivníka doslova na malé částečky a kopnutím umí "prorazit" díru do reality, čímž otevře bránu do jiných dimenzí a světů.

Druhou postavou, o níž se ve spojitosti s druhým Strangem už nějakou dobu hlasitě mluví, je Brother Voodoo / Jericho Drumm. Marvel prý  v současnosti hledá muže karibského původu pro nespecifikovanou vedlejší postavu. Do tohoto popisu by mohl zapadat právě Voodoo. V komiksech se jedná o mocného mága, nejschopnějšího voodoo čaroděje světa, jenž dokonce působil po určitou dobu jako Sorcerer Supreme, tedy jako přední pozemský čaroděj, což je úloha, kterou ve filmech zastávali postupně Ancient One a Doctor Strange. Voodo se objevil i v komiksech o Black Pantherovi.

Z té samé doby, z jaké pocházejí první zvěsti o Bratrovi Voodoo, pocházejí také zvěsti o tom, že se ve filmu objeví kouzelnice Clea. Ta je v komiksech taktéž mocnou čarodějnicí.  Především je to ale neteř démona Dormammu, která Doktorovi v boji proti jejímu temnému bratrovi pomáhá. Oba se do sebe později zamilovali. I ona nosila titul Sorcerer Supreme. Castingové oddělení hledá ženu ve věku 20-40 let a fanoušci samozřejmě spekulují o tom, že by to mohlo být právě pro roli Cley.

Relativně nedávno se také objevila zatím oficiálně nepotvrzená synopse k filmu, avšak též ji pro tuto chvíli berte s rezervou, nezveřejnilo ji přímo studio: „Po událostech Avengers: Endgame pokračuje Dr. Stephen Strange v objevování schopností Kamene času. Jeho plány však přeruší starý přítel, ze kterého se stal nepřítel a způsobil, že Strange vypustil nevyslovitelné zlo.“

Jak tedy sami vidíte, v tuhle chvíli máme kusé castingové informace, na které se nabaluje řada spekulací. Snad brzy budeme vědět víc. Jednotlivé komiksové postavy si můžete prohlédnout dole v galerii.

V hlavních rolích se mají vrátit Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Rachel McAdams a Chiwetel Ejiofor. Americká premiéra je stanovena na 7. 5. 2021.

Zdroje: Illuminerdi, Illuminerdi II, MCUE

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 11

Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu Doctor Strange 2 má údajně představit hned tři nové komiksové postavy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu