Lost Girls: Na Netflix přichází detektivní film. Zaujme ještě dnes někoho?

Lost Girls: Na Netflix přichází detektivní film. Zaujme ještě dnes někoho? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Streamovací služby jsou nabité parádními detektivními minisériemi. Dokáže tenhle formát ještě zaujmout v celovečerní podobě?

Netflix představil první trailer pro detektivní thriller Lost Girls. Ten pojednává o rozrušené matce (Amy Ryan), která neochvějně tlačí na policii, aby důsledně hledala její zmizelou dceru. Vyšetřování odhalí těla obětí staršího případu a policisté se své nálezy snaží zdánlivě ututlat. Hrdinka je však odhodlaná nenechat, aby ji umlčeli.

Snímek vychází z knihy Lost Girls: An Unsolved American Mystery, potažmo ze skutečného případu z roku 2016. Vedle Amy Ryan ve snímku vystupují Thomasin McKenzie (Králíček Jojo), Lola Kirke (Mozart in the Jungle) či Gabriel Byrne (Obvyklí podezřelí, In Treatment). Snímek připravila Liz Garbus, na Oscara nominovaná dokumentaristka (What Happened, Miss Simone?, Showtime’s The Fourth Estate), pro kterou je snímek hraným debutem.

Netflix vyšetřovatelský thriller nabídne 13. 3. a v prvním traileru nepůsobí vůbec špatně. Přesto se nabízí otázka, jak velký může v dnešní době podobný projekt vzbudit ohlas? Charakterní studie a složitá policejní vyšetřování jsme si navykli sledovat v rámci seriálů a minisérií, kde mají postavy dost prostoru se pořádně rozvíjet. Na Netflixu je relativně čerstvě k vidění druhá řada Fincherova Mindhuntera, HBO minulý týden rozjelo vynikajícího Outsidera, natočeného na motivy Stephena Kinga. Dovede takovým skvělým počinům adekvátně konkurovat vyšetřování vyřízené za slabé dvě hodinky? To se ukáže v březnu.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Lost Girls: Na Netflix přichází detektivní film. Zaujme ještě dnes někoho? | Fandíme filmu Lost Girls: Na Netflix přichází detektivní film. Zaujme ještě dnes někoho? | Fandíme filmu Lost Girls: Na Netflix přichází detektivní film. Zaujme ještě dnes někoho? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu