Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men

Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit dalších 6 obrázků
Našla Nesplnitelná mise svého záporáka?

Režisér Christopher McQuarrie se po každé Mission: Impossible dušuje, že tentokrát už to je opravdu naposledy. A pokaždé to zatím porušil. Po šestce hned dvojnásobně, když se zavázal rovnou k natáčení sedmičky a osmičky. Působí to jako obzvlášť šílený úkol, pokud víte, v jakém vypětí společně s Tomem Cruisem mají sérii plnou kaskadérských kousků ve zvyku natáčet. Jestli to ale někdo režisérovi může ulehčit, tak je to vynikající obsazení.

K Tomovi už se stačili připojit stálice Rebecca Ferguson, dále marvelovské hvězdy Pom Klementieff a Hayley Atwell, dále Shea Whigham z Jokera a Gregory Sanon. A teď přibyla ještě jedna výtečná posila. Tou se stal Nicholas Hoult. Jeho obsazení odhalil na Instagramu McQuarrie a připsal: „Nicholasi, pověz, máš chuť rozpoutat menší peklo?“ A herec odvětil: „S chutí. Ale proč menší?“. A režisér odpověděl nazpátek: „[V naší sérii] pak situace obvykle vyeskaluje.“ Můžeme z téhle výměny usuzovat, že Nicholas bude hrát záporáka? Že by na to měl patřičnou intenzitu, už v minulosti prokázal.

Hoult se jako klučina prosadil po boku Hugh Granta v romanci Jak na věc. Dalšími většími zářezy byla komediální série Skins, romantické drama Single Man s Colinem Firthem, potom vedlejší role v Souboji Titánů a konečně úloha Beasta v X-Menech: První třídě, která z Nicholase definitivně udělala žádané zboží. Následně byl spojován s kdejakou populární rolí, zůstal však věrný X-Menům. Jack a obři propadli, jinak se Hoult objevoval spíš v menších (ale o to povedenějších) projektech, jako byli Mrtví a neklidní nebo Favoritka. Dalším vrcholem kariéry mladého herce pak byla role fanatického řidiče v Šíleném Maxovi: Zběsilé cestě. Uvidíme, v jaké poloze se předvede v Mission: Impossible, v tuhle chvíli víme jen to, že by se měl objevit jak v sedmém tak osmém díle.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum premiéry na 23. 7. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 5. 8. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V hlavních rolích se vracejí Tom Cruise a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroje: Christopher McQuarrie, Nicholas Hoult

Galerie: 7

Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Toma Cruise doplní X-Men | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu