Tvůrce Strážců galaxie odmítl režírovat Supermana

Tvůrce Strážců galaxie odmítl režírovat Supermana | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
James Gunn zase škádlí své zaměstnavatele skrze sociální sítě.

Režisér James Gunn prožil poměrně turbulentní dva roky. Nejprve jej dohnaly "nevhodné" tweety z minulosti a v Disneym (Marvelu) se rozhodli, že podobnou negativní propagaci opravdu nepotřebují. Marvelovští Strážci galaxie 3 se tak náhle ocitli bez režiséra a po Gunnovi sáhli u Warnerů (DC). Jak asi všichni víte, svěřili mu reboot Sebevražedného oddílu (The Suicide Squad). Tahle akční DCčková týmovka se zrovna natáčí, ačkoliv byl Gunn vzat u Disneyho na milost a vrátí se tedy jako režisér a scenárista třetích Strážců. Alan Horn, šéf u Disneyho, údajně ocenil, že se Gunn po vyhazovu až do zblbnutí pořád dokola omlouval za své kontroverzní tweety a nesnažil se dělat studiu problémy. Nakonec horké hlavy vychladly a Gunnův vyhazov byl odvolán. Tenhle příběh o šťastném návratu pravděpodobně všichni znáte.

Teď se Gunn vyjádřil i ke klepům o tom, že měl pro Warnery/DC natočit nespecifikovaný film se Supermanem. K těmto dohadům nedávno uvedl, že mu skutečně byla tato nabídka předložena, leč nemělo se jednat o Muže z oceli 2. On sám však dal přednost oživení Sebevražedného oddílu, jelikož se jedná o jednu z jeho největších srdcovek. Tenhle příběh chce prý odvyprávět jako nic na světě.

V tomhle světle je zajímavé, že se nemělo jednat o dvojku Muže z oceli. Znamenalo by to totiž zřejmě restart a nový přístup k postavě Supermana, což by s sebou logicky neslo i přeobsazení hlavní role. Přitom Henry Cavill se nás pořád snaží přesvědčit, že Supermanem je stále on. Warneři evidentně z Gunnova postu radost neměli, neboť ten ("Instagram story") byl velice rychle odstraněn (screenshot najdete v galerii).

Tak nebo onak, Gunn má bezesporu vztah i k Supermanovi. Vždyť produkoval hororovou sci-fi supermanovskou variaci Syn temnoty (Brightburn), kde se dítě z jiného světa nestalo pro lidstvo hrdinou, ale začalo se projevovat velice agresivně a zlověstně. Nějaký vztah k hrdinovi v červené pláštěnce tedy určitě má. Jen ne dost silný na to, aby to překonalo jeho lásku k Sebevražednému oddílu.

Zdroj: NaR, MW, MH

Galerie: 2

Tvůrce Strážců galaxie odmítl režírovat Supermana | Fandíme filmu Tvůrce Strážců galaxie odmítl režírovat Supermana | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu