Mortal Kombat: Nový film definitivně na cestě

Mortal Kombat: Nový film definitivně na cestě | Fandíme filmu
Populární videohra se definitivně dočká další filmové adaptace. Známe rozpočet a premisu. A kdy se dočkáme další řady MK: Legacy?

Poslední informace o připravovaném rebootu filmové série na motivy videoherní mlátičky Mortal Kombat, jsme vám přinesli před více než rokem. Podle posledních dostupných zpráv to však vypadá, že se projekt pomalinku začíná pohybovat kupředu. Studio Warner Bros. odkleplo snímku rozpočet, pohybující se v rozmezí 40-50 milionů dolarů (Andersonova sranda z roku 1995 stála 18 mil.). Kevin Tancharoen, který tuto značku před dvěma lety resuscitoval svým osmiminutovým kraťasem Rebirth, a o rok později ještě přiživil devítidílným webseriálem s podtitulem Legacy (zde si můžete přehrát celou sérii), se chopí znovu režie, což je pro fanoušky Legacy jistě výborná zpráva.

Mortal Kombat: Rebirth

Tancharoen na sebe práskl, že je do hry skutečně zapálený, a jeho několikaminutová videa jsou jasným důkazem toho, že nekecal. Co mě ovšem trošku znepokojuje, je hrubý nástřel příběhu chystaného filmu. Děj se má údajně soustředit na zaměstnance supermarketu, jenž v sobě objeví nadpřirozenou sílu a poté si bude muset vybrat, jestli se přikloní na stranu dobra nebo zla. Informace je to však nepotvrzená, takže děj ve filmu může být nakonec zcela jiný. Pro ty z vás, kteří netrpělivě dychtí po novinkách, vztahujících se k Legacy, je určené video Kevina Tancharoena, v němž hovoří o tom, že scénář pro druhou řadu je dokončený a bude se zabývat čistě příběhy z turnajového prostředí, představí nové postavy a mnoho bojových scén. První klip bude vypuštěn 17. února 2013 a ve druhém čtvrtletí bude webseriál pokračovat.

Mortal Kombat Legacy: Oznámení druhé série

 

Zdroje: Webseries Network, Collider

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu