Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní

Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Podívejte se na video z natáčení "výtahové" scény.

Když se v roce 2014 vrátil Chris Evans coby Captain America v akční sci-fi komiksovce Captain America: Návrat prvního Avengera, byli jsme hodně spokojení. Bratři Russoové odvedli kvalitní práci a druhý "Cap" patří bezesporu mezi ty nejpovedenější marvelovky vůbec. Jednou z nejintenzivnějších a nejzábavnějších scén je bitka ve výtahu, v níž si Steve Rogers podá celou bandu agentů HYDRY vydávajících se za příslušníky SHIELDU. Ostatně znovu jsme o ni zavadili v Avengers: Endgame. Obdobné scény vyžadují detailní přípravy a perfektní nácvik. Z přiloženého videa je vidět, že choreografie není zrovna jednoduchá a vyžaduje perfektní timing. Jakmile zazní slůvko "akce", hned se ukáže, že natočit tuhle pasáž nebyla vůbec legrace. A to by si měl člověk ještě uvědomit, jak dobře tahle akční sekvence vypadala na velkém plátně. Ani při nácviku se Evans a spol. evidentně neflákali a i v reálném čase vše vypadá hodně intenzivně.

Chris Evans rehearsing for the Elevator Fight Scene in Winter Soldier from r/marvelstudios

Scéna z filmu:

Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi.

Zdroj videa: Reddit

Captain America: Návrat prvního Avengera

04.04.2014 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu Captain America: Návrat prvního Avengera: Evansův nácvik bitky ve výtahu byl pořádně intenzivní | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest