Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu

Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Také mytologické Eternals Marvel přivezl na brazilský Comic-Con. Promítala se úplně první ukázka, která slibuje hodně jinou marvelovku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Vedle prezentace videa Feige také o filmu během panelu a v navazující „talk show“ mluvil. Dle jeho vyjádření má ve 4. fázi „redefinovat a změnit filmový svět Marvelu“. Děj Eternals se má odehrávat napříč sedmi tisíci lety lidské historie, podívat se máme do starověké Mezopotámie či do součanosti. Klíčovou roli mají hrát božské bytosti, tzv. Celestiálové (useknutou hlavu jednoho z nich jsme mohli vidět ve Strážcích Galaxie, využitou jako základ pro stanici Kdovíkde). Ve filmu je uvidíme v jejich plné síle a potenciálu a dozvíme se, že stvoření Eternalů a Deviantů bylo součástí jakéhosi jejich důležitého plánu.

Devianti jsou v komiksech svým způsobem pokroucená forma Eternalů, avšak ve filmech mají být podle Feigeho zcela jiní, mají mít úplně novou formu. Eternalové vědí o existenci dosud představených superhrdinů, ti však nevědí nic o nich. Zatím. I když v tuhle chvíli se Marvel chce soustředit hlavně na jednotlivé filmy a minisérie a zpracovat je co nejlépe, Kevin potvrdil, že opět existuje rozsáhlý plán, který má někdy v budoucnu všechny postavy svést dohromady, jako to v předchozích filmech udělal boj hrdinů proti Thanosovi.

Kdyby náhodou video z CCXP uniklo na internet, dáme vám vědět, zatím koukněte do galerie na to, jak Eternaly kreslil již zmiňovaný Jack Kirby.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 6. 11. 2020.

Zdroje: Reddit, The Wrap, Collider, Twitter

« Předchozí kapitola

Galerie: 12

Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu