Mark Ruffalo chce natočit souboj Hulka s Wolverinem

Mark Ruffalo chce natočit souboj Hulka s Wolverinem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Ruffalovská fantazie vypadá sice nadmíru zajímavě, ale momentálně není příliš reálná.

Snímek Avengers: Endgame byl vyvrcholením mnohaleté systematické a úspěšné práce Marvelu, přičemž logicky znamenal stopku hned pro několik postav z Marvel Cinematic Universe. Neplatí to však pro Hulka a jeho představitele Marka Ruffala, který si myslí, že zelený obr v sobě skýtá ještě velký potenciál. Na Comic Conu v japonském Tokyu se sympatický herec rozpovídal o tom, jak s Kevinem Feigem (prezident Marvel Studios) diskutovali Hulkovu budoucnost a též uvedl, že on sám nadhodil několik nápadů. Tím nejatraktivnějším by podle něj byl film, v němž bychom se dočkali střetu Hulka a Wolverina. Vzhledem k tomu, že Disney koupil studio Fox, tak se tato možnost stala reálnou. X-Meni momentálně čekají na restart, který dříve nebo později rozhodně přijde, a Wolverine přirozeně bude v centru dění. Hugh Jackman už si své odsloužil, tudíž by jeho nástupce (přejeme mu hodně štěstí) mohl být představen v sólovce jiného komiksového hrdiny. A proč by to nemohl být zrovna Hulk?

Ostatně tihle dva se v komiksovém světě několikrát střetli. Navíc Wolverine se poprvé objevil v komiksu právě o Hulkovi (The Incredible Hulk #181, cameo #180) v roce 1974. Tehdy se jako agent kanadské vlády pustil do sváru mezi Hulkem a Windigem. Ačkoliv by mnoho z nás chtělo dozajista vidět bitku těhle dvou pořízků, tak tu existuje jedna překážka obecně bránící vzniku Hulkovy sólovky. Universal totiž stále vlastní práva na její distribuci, tudíž dokud tohle nebude vyřešeno, Ruffalo se těžko dočká vysněného projektu. Zatím se musí spokojit s úlohou vedlejší postavy. Leč kdyby studio opravdu mělo o taškařici "Hulk vs Wolverine" zájem, mohlo by se tak stát v sólovce "nového" Wolverina, ovšem tyhle úvahy jsou zatím předčasné.

Pro fanoušky je tak klíčové to, že Ruffalo jedná se studiem a s návratem k roli počítá.

Zdroj: SlashFilm, SlashFilm II, ComingSoon

Galerie: 2

Mark Ruffalo chce natočit souboj Hulka s Wolverinem | Fandíme filmu Mark Ruffalo chce natočit souboj Hulka s Wolverinem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu