Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem

Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dej si pozor na to, co si přeješ. Mohlo by se to vyplnit. Známé rčení dobře ilustruje trailer na nový hororový film.

Režisér Jeff Wadlow (Nikdy to nevzdávej, Kick-Ass 2) natočil hororový film Fantasy Island, na který byly nyní zveřejněné první upoutávky. Děj nás v něm zavádí na luxusní a odlehlý ostrov, který návštěvníkům slibuje splnění jejich tajných přání. Jedna skupina takových návštěvníků ale nedlouho po příjezdu zjišťuje, že slib je více doslovný, než kterýkoliv z nich očekával a jim začne jít o život. Scénář k filmu napsali spolu s Wadlowem Jillian Jacobs a Christopher Roach. Trojice spolu již pracovala na loňském hororu Vadí nevadí.

Hlavní návštěvníky, kteří si přijeli splnit svá přání, si zahrály například Lucy Hale (Vadí nevadí, seriál Prolhané krásky) či Maggie Q (Mission: Impossible III, Divergence). Michael Peña (Million Dollar Baby, Crash) ztvárnil tajemného pana Roarkeho, který se zdá být podle traileru zodpovědný za dění na ostrově. Dále se ve filmu objeví například Portia Doubleday (seriál Mr. Robot) či Parisa Fitz-Henley (Čarodějův učeň, Absolventka).

V Česku a na Slovensku má jít film do kin příští rok den před Valentýnem, tedy 13. 2. 2020.

Fantasy Island je natočený na motivy stejnojmenného televizního seriálu ze 70. let a 80. let. Ten sdílel obdobnou premisu s odlehlým ostrovem, na kterém se návštěvníkům plní přání. Oproti nové filmové verzi ale nešlo o horor, nýbrž o drama s fantaskními prvky.

Foto: Sony Pictures

Galerie: 6

Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem | Fandíme filmu Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem | Fandíme filmu Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem | Fandíme filmu Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem | Fandíme filmu Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem | Fandíme filmu Fantasy Island: Nový horor o ostrově, kde se přání plní děsivým způsobem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu