Venom: Režisér nechápe, co kritikům na filmu vadilo a vysvětluje, proč se nevrátil ke dvojce

Venom: Režisér nechápe, co kritikům na filmu vadilo a vysvětluje, proč se nevrátil ke dvojce | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
A podívejte se, jak také mohl Venom ve filmu vypadat. Jeho podoba mohla být ještě o něco drsnější.

Přestože Venom po své premiéře minulý podzim nastřádal z kin opravdu nečekanou sumu a stal se jedním z nejprofitabilnějších komiksových filmů všech dob, jeho kritické ohlasy opravdu nedopadly dobře. Diváci snímek víceméně přijali, recenzenti z celého světa ale došli vesměs k opačnému postoji. Podle nich se prostě a jednoduše sólový Venom nedokázal poměřovat s konkurencí, které je v superhrdinském žánru momentálně více než kdy dřív.

Sebenegativnější odezva ale nedokáže konkurovat tvrdým číslům a díky mnohamilionovému zisku se přesto chystá pokračování pod režijním vedením Andyho Serkise. Režisér jedničky Ruben Fleischer se natáčení dvojky nezúčastní a při propagaci svého nového snímku Zombieland: Rána jistoty se rozpovídal o tom, proč přesně se nevrátí a jak reagoval na Venomovo negativní přijetí.

Ohledně svého návratu podal velice jednoduché a přímočaré vysvětlení. Na režii by prostě neměl čas. Celý rok byl zaneprázdněn právě natáčením Zombielandu, zatímco Sony hodlalo dostat pokračování příběhu Eddieho Brocka a symbiontu do kin co nejdříve. Negativní kritické odezvě podle svých slov údajně příliš nerozumí. „Pěkně mě naštvalo, že se Venom lidem nelíbil, protože je to zábavný film a nejsem si jistý, jestli mají všichni něco proti Sony, nebo prostě jen nadevše uctívají Marvel. Byl jsem překvapen, že se do filmu kritici tak pustili, protože diváci si ho podle všeho užívali,“ pověděl. „Tolik lidí dokázalo ocenit, že se jedná o superhrdinskou zábavu. Takže jsem byl docela zaskočen. Nevím, co jiného mohl kdo očekávat.“.

Recenze to vysvětlily poměrně jasně, v čem snímek zaostává, ale je pochopitelné, že odsudky svojí práce nese dobře málokdo. V galerii omrkněte několik nepoužitých concept artů, podle nichž měl černý antihrdina vypadat o něco drsněji.

Zdroje: CBM - I, II, III

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

Venom: Režisér nechápe, co kritikům na filmu vadilo a vysvětluje, proč se nevrátil ke dvojce | Fandíme filmu Venom: Režisér nechápe, co kritikům na filmu vadilo a vysvětluje, proč se nevrátil ke dvojce | Fandíme filmu Venom: Režisér nechápe, co kritikům na filmu vadilo a vysvětluje, proč se nevrátil ke dvojce | Fandíme filmu Venom: Režisér nechápe, co kritikům na filmu vadilo a vysvětluje, proč se nevrátil ke dvojce | Fandíme filmu Venom: Režisér nechápe, co kritikům na filmu vadilo a vysvětluje, proč se nevrátil ke dvojce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest