Avengers: Damage Control: Nový virtuální zážitek vás postaví po bok herců z filmových marvelovek

Avengers: Damage Control: Nový virtuální zážitek vás postaví po bok herců z filmových marvelovek | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nová hra slibuje skutečně pohlcující prožitek ze světa Marvelu.

Marvel je známý hlavně díky komiksům, filmům a seriálům. Společnost má však samozřejmě mnohem širší pole působnosti, do kterého spadají mimo jiné i videohry. Ať už se bavíme o hrách klasického střižení jako jsou připravovaní Marvel's Avengers od studia Square Enix nebo o hrách, které se pokouší posunout hráčův prožitek na jinou úroveň. Mezi tyto hry bezpochyby patří i novinka v podobě Avengers: Damage Control, ve které se budete moct ocitnout přímo uprostřed komiksového světa.

Jak jste již nejspíš uhodli, hra funguje na principu virtuální reality. Jedná se o střílečku, ve které na sebe hráč oblékne ve Wakandě vylepšený oblek Iron Mana, aby s pomocí oblíbených hrdinů, které dokonce ztvárňují stejní herci jako v MCU, zachránili svět. V tuhle chvíli je potvrzené, že ve hře budou promlouvat přinejmenším Letitia Wright jako Shuri, Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange, Evangeline Lilly jako Wasp, Paul Rudd jako Ant-Man, Ross Marquand jako Ultron a zřejmě i Tom Holland jako Spider-Man.

Zní to naprosto skvěle, má to však jeden háček. Hru si totiž bohužel nezahrajete z pohodlí svého domova, nýbrž pouze ve speciálních místnostech provozovaných společností The Void, kterých v tuto chvíli není mnoho, v Evropě dnes dokonce ještě nenajdete žádné. Až v budoucnu se objeví nejblíže v Německu a Rakousku. Ačkoliv se tedy k Avengers: Damage Control většina z nás v nejbližší době nedostane, je zajímavé alespoň vidět, kam až lze v dnešní době posunout fanouškovský zážitek.

Zdroj: The Void

Galerie: 5

Avengers: Damage Control: Nový virtuální zážitek vás postaví po bok herců z filmových marvelovek | Fandíme filmu Avengers: Damage Control: Nový virtuální zážitek vás postaví po bok herců z filmových marvelovek | Fandíme filmu Avengers: Damage Control: Nový virtuální zážitek vás postaví po bok herců z filmových marvelovek | Fandíme filmu Avengers: Damage Control: Nový virtuální zážitek vás postaví po bok herců z filmových marvelovek | Fandíme filmu Avengers: Damage Control: Nový virtuální zážitek vás postaví po bok herců z filmových marvelovek | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu