Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry

Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu
James Gunn/Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Také se podívejte na nejnovější fotky z natáčení a je tu další bádání nad tím, koho vlastně jednotliví herci rozsáhlého obsazení hrají.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

James Gunn se se studiem Warner domluvil na natáčení The Suicide Squad, když dostal u Disneyho dočasně vyhazov, po tom, co se na internetu objevilo několik jeho starších nevhodných vtipů. Režisér uvádí, že mu studio Warner na schůzce nabídlo, že může točit co jen bude chtít a on si vybral právě Sebevražedný oddíl. V jiném rozhovoru pak o projektu řekl, že že to je nejkomplexnější a největší produkce, jakou kdy v životě měl na starost, ale zároveň také ta nejzábavnější.

Další podrobnosti přidal James také na Instagramu. Tam uvedl například to, že kdyby Joker nebyl součástí filmu (a režisér nechce definitivně říct, že to tak bude, i když s tím většina fanoušků počítá), tak by na tom podle něj nebylo nic moc překvapivého, protože Joker v komiksech není členem Sebevražedného oddílu (Poznámka na okraj: Před časem se proslýchalo, že v prvním Sebevražedném oddílu byl režisér David Ayer s výkonem Jareda Leta v roli Jokera nespokojený. Ayer to na Twitteru popřel). Obecně pak Gunn vychází v chystaném filmu především z řady od Johna Ostrandera, který tým představil jako společenství skutečně druhořadých a postradatelných DC záporáků, kteří během nebezpečných vládních misí umírali.

Kdo přesně jednotliví členové budou, je stále zahaleno tajemstvím. Skutečně stoprocentně potvrzení jsou jen čtyři představitelé, kteří se vracejí z prvního filmu – Jai Courtney jako Captain Boomerang, Viola Davis jako Amanda Waller, Margot Robbie jako Harley Quinn a Joel Kinnaman jako Rick Flag. Kinnaman v nedávném rozhovoru řekl, že film bude opravdu hodně humorný, dokonce by jej žánrově zařadil rovnou mezi komedie. A v rozhovoru byl na Sebevražedný oddíl tázán také Taika Waititi, který akorát řekl, že jsou s Gunnem přátelé, a že obsazení je skvělé, ale o nikom z kolegů nic konkrétního neprozradil.

Další kapitola »

Galerie: 5

Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu