Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah?

Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisér Justin Lin škádlí fanoušky s Hanem. Sedne Helen Mirren konečně za volant? A k tomu nejnovější fotky a videa ze zákulisí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jak už bylo řečeno výše, natáčení Rychle a zběsile 9 nadále pokračuje, a tak jsme se díky sociálním sítím tvůrců dočkali kromě videa s Justinem Linem i dalších zajímavostí. Helen Mirren si odbyla svůj kus natáčení, takže nějakého napojení na rodinů Shawů se dočkáme (Helen hraje v sérii Deckardovu matku a zatím se objevila ve dvou filmech). Vin Diesel připomněl, že je Mirren skvělá řidička, tak že bychom se její postavy konečně dočkali za volantem? Pravdou je, že herečka o to vždy hodně stála a těsně po premiéře jejího zabijáckého výkonu v minisérii Kateřina Veliká si není vůbec těžké představit, že by si na silnici dokázala kohokoliv z dosavadních hrdinů podat s prstem v nose.

Nedávno s natáčením skončil také John Cena, který na první pohled opticky působí jako náhrada za The Rocka, ačkoliv zatím o jeho roli prakticky nic nevíme. Diesel mu poděkoval za skvělý výkon a tak dále. Produkce se ještě bude přesouvat do Los Angeles, avšak téhle části natáčení se Cena nezúčastní. Můžeme z toho usuzovat, že nebude součástí hlavní hrdinské party? Při současném trendu lepení scén ve střižně a před modrým (zeleným) pozadím s pomocí triků, začíná být docela obtížné o podobných věcech byť jen spekulovat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Když už je řeč o modrém pozadí, tak si na přiložených fotkách a videích povšimněte, že se důležitá část filmu bude odehrávat v nějakém tropickém (subtropickém) prostředí, avšak naprostá většina daných scén se točí v londýnském ateliéru, bondovské cestování kolem světa štáb asi nečeká. Krom kulis si na fotkách dole v galerii můžete prohlédnout především Francise Ngannou, který byl obsazený do blíže neurčené role, avšak vzhledem k bojové výstroji můžeme tipovat, že bude součástí nějakého komanda, dost možná na straně záporáků.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

« Předchozí kapitola

Galerie: 9

Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Je spravedlnost pro Hana na dosah? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu