The Courier: Ženská variace Kurýra, v němž Jasona Stathama střídá Olga Kurylenko

The Courier: Ženská variace Kurýra, v němž Jasona Stathama střídá Olga Kurylenko | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Gary Oldman se chce zbavit nepohledného svědka a tak najme ženského kurýra. Měl si dávat větší pozor, o koho vlastně jde.

Hitman z roku 2007 sice nepatří mezi nejlepší filmy všech dob, ale dal nám Olgu Kurylenko. Ta se později mihla v jiné filmové adaptaci podle videohry Max Payne, byla bondgirl v bondovce Quantum of Solace nebo si ji můžeme pamatovat ze sci-fi Nevědomí. Letos se objeví v komorním thrilleru The Room, který jsme vám představili tady, ale pokud toužíte vidět herečku v akční poloze, tak si přehrajte trailer na snímek The Courier.

Kurylenko v upoutávce vystupuje coby „kolegyně" Jasona Stathama ze série Kurýr, akorát že ona má místo auta motorku. Tajemnou kurýrku si najme zločinecký boss, který se chce zbavit svědka Nicka, jehož svědectví by ho poslalo za mříže. Když hlavní hrdinka poruší kontrakt a Nicka zachrání před smrtí, oba dva musí čelit armádě krutých zabijáků a pokusit se přežít noc.

Akční thriller natočil Zackary Adler, jehož filmografii plní samé průměrné kousky. Společně s Adlerem napsali scénář James Edward Barker, Andy Conway a Nicky Tate. Hlavního záporáka si zahrál Gary Oldman, dále hrají Dermot Mulroney (Insidius 3: Počátek), Alicia Agneson (seriál Vikingové) nebo William Moseley (série Narnie). Film vstoupí do amerických kin a na VOD 22. 11.

Zdroj: Collider

Galerie: 2

The Courier: Ženská variace Kurýra, v němž Jasona Stathama střídá Olga Kurylenko | Fandíme filmu The Courier: Ženská variace Kurýra, v němž Jasona Stathama střídá Olga Kurylenko | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest