The Rhythm Section: Blake Lively v prvním traileru představuje špinavější variaci na Jasona Bournea

The Rhythm Section: Blake Lively v prvním traileru představuje špinavější variaci na Jasona Bournea | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Blake Lively se při hledání pravdy o smrti své rodiny nevyhne zběsilé a brutální akci.

The Rhythm Section vypráví příběh Stephanie Patrick, ženy, jejíž rodina zemřela při tragické havárii letadla. Její život se však otočí naruby, když zjistí, že vlastně ve skutečnosti nešlo o nehodu, ale o úmyslný čin. Po tomto zjištění se Stephanie vydá na temnou a krvavou honbu za pravdou a pomstou. Snímek by pak měl být mysteriózní thriller lehce smíchaný se špionážní akcí ala Jason Bourne

Režisérem snímku je Reed Morano (Příběh služebnice). Za scénářem stojí Mark Burnell, který napsal i knižní předlohu. V hlavních rolích se pak můžeme těšit na Blake Lively a Juda Lawa.

Nedávno se ukázal vůbec první trailer, který doslova překypuje akcí. Přestřelky, automobilové honičky a i souboje na blízko, to všechno trailer dává plnými doušky. Nijak extrémně nápaditý sice opravdu není, zato je ale dostatečně vzrušující a dobře se na něj kouká.

O filmu jste každopádně nejspíš slyšeli hlavně v souvislosti se zraněním Blake Lively, která si při natáčení akční scény poranila ruku. Kvůli toho musela být napůl hotová produkce pozastavena na šest měsíců a spolu s tím posunuta i premiéra. Původně měl být film vydán už letos v únoru, jenže pak byla americká premiéra odsunuta na listopad, a nakonec až na konec ledna příštího roku. Radovat se však mohou slovenští diváci, kteří budou mít možnost film vidět už 9. 1. Česká premiéra zatím přesně stanovená není, ale předběžně snímek ve výhledu Unie filmových distributorů zanesený je, tak bychom se mohli dočkat i v našich kinech.

Zdroje: MovieWeb, EW

Galerie: 4

The Rhythm Section: Blake Lively v prvním traileru představuje špinavější variaci na Jasona Bournea | Fandíme filmu The Rhythm Section: Blake Lively v prvním traileru představuje špinavější variaci na Jasona Bournea | Fandíme filmu The Rhythm Section: Blake Lively v prvním traileru představuje špinavější variaci na Jasona Bournea | Fandíme filmu The Rhythm Section: Blake Lively v prvním traileru představuje špinavější variaci na Jasona Bournea | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu