Box Office: To 2 diváky vyděsilo a přišlo jich o chlup méně. Hobbs a Show tiše přidávají

Box Office: To 2 diváky vyděsilo a přišlo jich o chlup méně. Hobbs a Show tiše přidávají | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
I když si druhé To nevede tak dobře, jako to první, pořád má Warner důvod slavit. Hobbs a Shaw si pak během léta stačili napravit reputaci.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Na třetí příčce Good Boys, kteří vydělávají pomalu, ale jistě. Komedie o neslušném zrání tří kluků ze základky utržila dalších 5 milionů a celosvětově má na kontě už 82,5 milionu. Pro mládeži nepřístupnou komedii s dvacetimilionovým rozpočtem to je parádní částka. Velice dobře se pořád ještě drží Lví král. V amerických pokladnách utržil další 4 miliony a celosvětově už chybí jediný milion do kulaté částky 1,6 miliardy dolarů. V celosvětovém žebříčku film nejspíš už nesesadí z šesté příčky Jurský svět, ale v tom americkém by měl brzy přeskočit Rogue One a Temného rytíře.

Ještě pár jmen telegraficky. Horůrek Krvavá nevěsta se povedl a po zásluze přidal další dva miliony. Celosvětově to dělá 35 mega při šestimilionovém rozpočtu. Slušné. Dva miliony přidalo také Tarantinovo Tenkrát v Hollywoodu. Film nedávno překročil třísetmilionovou hranici, konkrétně to dělá už 310 milionů celosvětově. Nejúspěšnější Quentinův film, Nespoutaného Djanga, se pokořit nepodaří, ale Hanebný pancharti by padnout mohli. Do jejich porážky zbývá 11 milionů. Spider-Man: Daleko od domova dostal minulý týden injekci v podobě uvedení rozšířeného sestřihu, zájem ale rychle opadá. Tenhle víkend v amerických pokladnách přibyl milion, což snímek dál posouvá po komiksových žebříčcích nahoru. V USA má Daleko od domova zatím na kontě 388 milionů a chybí necelé dva miliony do porážky Strážců Galaxie 2. Celosvětově potom dva miliony do porážky Captain Marvel.

No a nakonec jsme si nechali ještě Hobbse a Shawa. Prví spin-off série Rychle a zběsile nestartoval úplně dokonale, ale během víkendu se mu podařilo dostat k hranici 700 milionů a výrazně ji překročit. Celkem už je utrženo 719 milionů, přičemž největší podíl na tom stále ještě mají Spojené státy (164 milionů), ale především potom Čína, kde tržby stačily vyšplhat už na 175 milionů, což je nejlepší tržba pro srpnovou americkou premiéru na čínském trhu. Počítá se s tím, že nakonec by se film v Číně mohl vyšplhat až na 200 milionů, čímž by se celková útrata za rychle a zběsilé vstupenky v říši středu zakulatila na jednu miliardu.

Nepředpokládá se, že by film v pokladnách nakonec porazil Rychle a zběsile 6 (788 milionů), ale tři čtvrtě miliardy by podle analytiků spin-off zvládnout měl. To by v rámci série znamenalo celkově 4. příčku, což je ale pořád velice dobrý výsledek, vzhledem k tomu, že hlavní filmy série jsou týmovky, zatímco ve spin-offu se ve větší kapacitě objevily vlastně jen dvě postavy z hlavní řady. Jestli pokračování Hobbse a Shawa v marketingu přidá k ústřední dvojce také pořádnou porci Ryana Reynoldse a skvěle obsazeného záporáka, mohla by se sekundární rychlá a zběsilá série nastartovat naplno.

Příští víkend se podíváme na to, kolik bankovek zastrkají diváci do záňadří striptérským Zlatokopkám.

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Pád anděla

USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Box Office: To 2 diváky vyděsilo a přišlo jich o chlup méně. Hobbs a Show tiše přidávají | Fandíme filmu Box Office: To 2 diváky vyděsilo a přišlo jich o chlup méně. Hobbs a Show tiše přidávají | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu