Cruella: Nová verze 101 Dalmatinů vypadá na první fotce jak od Tima Burtona

Cruella: Nová verze 101 Dalmatinů vypadá na první fotce jak od Tima Burtona | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Oscarová Emma Stone vypadá na první fotografii v roli ikonické záporačky opravdu parádně. 

DisneyAlenkou v říši divů od Tima Burtona rozjel vlak hraných remaků svých animovaných filmů a v dohledné době neplánuje zastavovat. Tenhle rok dorazili Dumbo, Aladin a Lví král. Dalších oznámených filmů je také dost, nicméně jeden z nich tak trochu vyčnívá.  

Cruella, padouch ze 101 dalmatinů, dostane svůj vlastní snímek. Na režisérském křesle sedí Craig Gillespie (Já, Tonya) a hlavní roli ztvární oscarová Emma Stone (La La Land). Režiséra jako je Craiga Gillespie bych u takového projektu nečekal a první oficiální fotografie z D23 expa dává tušit, že nás čeká trošičku jiný hraný remake, než na jaký jsme zvyklí. Emma Stone v ikonické roli vypadá opravdu parádně a prostředí na první fotografii postrádá jistou „magii“, kterou Disney ve svých filmech mívá. Což není výtka, osobně začínám být opravdu zvědavý.

Postavu Horace si zahraje Paul Walter Hauser a Jaspera ztvární Joel Fry. Ve filmu se ještě objeví Adam Basi a Emma Thompson si pravděpodobně zahraje hlavního padoucha filmu – Baroness. Natáčení již začalo a premiéra je naplánována na 28. 5. 2021. V galerii naleznete zmíněnou oficiální fotografii s Emmou Stone a pro srovnání Cruellu z původního animáku.  

Trailer na původní animák: 

Zdroj: Collider

Galerie: 3

Cruella: Nová verze 101 Dalmatinů vypadá na první fotce jak od Tima Burtona | Fandíme filmu Cruella: Nová verze 101 Dalmatinů vypadá na první fotce jak od Tima Burtona | Fandíme filmu Cruella: Nová verze 101 Dalmatinů vypadá na první fotce jak od Tima Burtona | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu