Shazam! a Black Adam se nepotkají dřív jak v Shazamovi 3

Shazam! a Black Adam se nepotkají dřív jak v Shazamovi 3 | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podle Dwayna Johnsona postava Black Adama v DC filmech projde velikým charakterovým vývojem. 

DC fanoušci jistě napjatě čekají na okamžik, kdy poprvé uvidíme postavu Black Adama v podání Dwayna "The Rocka" Johnsona na plátnech kin. Jeho výskyt ve světě DC filmů již naznačila vystřižená scéna z filmu Shazam! Odhadovaný začátek natáčení jeho sólového snímku je konec roku 2020. Naskytla se tedy otázka, zda ho uvidíme prvně v jeho sólovém filmu, nebo v nějakém jiném DC projektu. A herec Zachary Levi (Shazam!) zná odpověď.

Zachary Levi v rozhovoru uvedl: „Skoro jistě mohu potvrdit, že Black Adam nebude ve druhém Shazamovi. Myšlenka je taková, že nejdříve udělají sólový film. A pokud bychom dělali třetího Shazama nebo druhého Black Adama, tak se v nějakém z nich obě postavy potkají. Pokud bychom se potkali již ve druhém filmu, jak bychom to chtěli překonat? Black Adam je Shazamův ultimátní nepřítel. Další film by pak byl jen o hraní videoher, a to by bylo nudné,“ vtipkuje Zachary Levi.

Tahle strategie rozhodně dává smysl. DC se již jednou spálilo unáhleným představováním svých postav, proto je rozumné, že si dají na čas. Black Adam je navíc v komiksech velmi komplexní postava, která urazí dlouhou cestu. Black Adam byl padouch, poté antihrdina, a nakonec se z něj stal hrdina. A Dwayne Johnson slíbil, že se filmy zaměří na celou jeho cestu.

Zdroje: Batman-news, Comicbook

Galerie: 5

Shazam! a Black Adam se nepotkají dřív jak v Shazamovi 3 | Fandíme filmu Shazam! a Black Adam se nepotkají dřív jak v Shazamovi 3 | Fandíme filmu Shazam! a Black Adam se nepotkají dřív jak v Shazamovi 3 | Fandíme filmu Shazam! a Black Adam se nepotkají dřív jak v Shazamovi 3 | Fandíme filmu Shazam! a Black Adam se nepotkají dřív jak v Shazamovi 3 | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest