New Gods: Režisérka potvrdila, že uvidíme Darkseida

New Gods: Režisérka potvrdila, že uvidíme Darkseida | Fandíme filmu
Ne, že by to bylo velké překvapení.

Společnosti DC a Warner Bros. se sice po fiasku s Ligou spravedlnosti rozhodly více soutředit na sólovky, ale na týmové filmy také úplně nezanevřely. Dočkáme se tak například ženské týmovky Birds of Prey nebo New Gods.

Ty dostala na starosti režisérka Ava DuVernay a právě ona na Twitteru odpověděla na otázku, zda se dočkáme klasického záporáka Darkseida krátkým statusem "Darkseid is". Pokud znáte komiksy s New Gods, víte, že tahle fráze znamená to, že je Darkseid věčný, všechno pomíjí, ale Darkseid ne. 

Samozřejmě to pro znalce není velkým překvapením, Darkseid hraje v komiksu s New Gods výraznou roli, ale potvrzení ze strany režisérky (a spolucenáristky) potěší, speciálně pak poté, co se mnozí na Darkseida těšili už ve zmíněné Lize spravedlnosti, ale nakonec jsme se dočkali jen jeho strýce Steppenwolfa.

Darkseid patří mezi nejvýraznější padouchy DC universa, vytvořil ho Jack Kirby a světu byl představen v roce 1970. Darkseid je vládcem planety Apokolips, která je obývaná právě národem známým jako New Gods. Ten žije také na sousední planetě New Genesis a jak asi tušíte, zatímco New Genesis je plná života a štěstí, Apokolips je temným místem plným utrpení.

Zatím  bohužel není jasné, kdy se filmu dočkáme. Nebo zda se vůbec dočkáme, přece jen, s projekty od DC je to trochu komplikovanější. Na druhou stranu, na tomto se aktuáně intezivně pracuje, připravuje se scénář, což sice není úplná záruka, ale vzbuzuje to určitou naději.

Zdroj: Twitter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu