The Irishman: Gangsterka s Robertem De Nirem a Al Pacinem se představuje na prvních fotkách

The Irishman: Gangsterka s Robertem De Nirem a Al Pacinem se představuje na prvních fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nový film Martina Scorseseho bude mít světovou premiéru již v září na filmovém festivalu v New Yorku. Ředitel festivalu snímek vynáší do nebes. 

Napjatě očekávaná snímek Martina Scorseseho - The Irishman je mafiánský příběh rozprostírající se napříč několika dekádami, při jehož natáčení režisér Scorsese místo obsazení mladších a starších herců zvolil trikové omlazení Roberta De Nira, Al Pacina, Joa Pesciho a Harveyho Keitela. Rozpočet se vyšplhal přes 125 miliónů dolarů. Triky jsou podle Roberta De Nira dokonalé, takže se snad máme na co těšit. Film na sebe v únoru upozornil oznamovacím teaserem

Snímek uvidíme na Netflixu a podívá se i do pár vybraných kin, minimálně ve Spojených státech (ale kupříkladu loňská Roma byla u nás v kinech k vidění také). Datum premiéry není stanoveno, ale film uvidíme na podzim. Světovou premiéru si snímek odbude už 27. 9. 2019 na filmovém festivalu v New Yorku. Celý festival zahájí. Spolu s tímto oznámením byly zveřejněny první dvě oficiální fotografie, které naleznete v galerii. Těžko říct, jak moc jsou na nich herci Robert De Niro a Al Pacino omlazeni, ale pokud jsou, jde opravdu o bezchybnou práci. Minimálně De Niro vypadá mladší než v jeho posledních filmech.

Ředitel festivalu v New Yorku film již viděl a tohle jsou jeho dojmy: „The Irishman je spoustu věcí: velkolepý, vtipný, znepokojující, zábavný a stejně jako všechny výborné filmy je hlavně jedinečný. Je to dílo mistrů svých řemesel, vytvořené v naprostém oddání k filmovému umění, které se vidí párkrát za život. Jediné, co mohu říct je to, že okamžitě po jeho skončení, jsem chtěl vidět snímek znovu.“ Režisér festivalu snímek opravdu hodně chválí, přesto bych se u filmu Martina Scorseseho příliš nebál zklamání a chvále klidně věřil. Přece jenom jde o film jednoho z největších režisérů, který kdy žil.

Zdroj: Filmlinc

Galerie: 3

The Irishman: Gangsterka s Robertem De Nirem a Al Pacinem se představuje na prvních fotkách | Fandíme filmu The Irishman: Gangsterka s Robertem De Nirem a Al Pacinem se představuje na prvních fotkách | Fandíme filmu The Irishman: Gangsterka s Robertem De Nirem a Al Pacinem se představuje na prvních fotkách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest