5 hrdinů kteří po Avengers: Endgame stále nedostali svojí další destinaci

5 hrdinů kteří po Avengers: Endgame stále nedostali svojí další destinaci | Fandíme filmu
Marvel Studios
Hulk a několik dalších zatím netuší, kam povedou jejich další superhrdinské kroky. Nebo to nevíme přinejmenším my.
  1. Hulk
  2. War Machine

War Machine

V úvodu Avengers: Endgame byl War Machine jedním z těch, kteří drželi prapor Avengers při životě, když ostatní superhrdinové byli rozprášení bůhví kde. Po skončení zápolení s Thanosem je poté jedním z mála hrdinů, co jsou naživu, na Zemi a nejsou v ilegalitě (zdravíme Spider-Mana). Iron Man je mrtvý a mít k ruce někoho, kdo dokáže ovládat jeho obleky není na škodu. Na Comic-Conu však nepadlo ani slovo o tom, že by se měl někdy v dohledné době Don Cheadle opět ukázat. U koho by mohl hostovat? U Falcona a Winter Soldiera? Až v příštích Avengers? Nebo konečně dostane samostatný celovečerák (či minisérii), který Marvel už před lety chystal? Pokud jde o ostatní vedlejší postavy z Iron Manovy série, tak Happy se možná zdárně přestěhoval ke Spider-Manovi a pokud jde o Pepper Potts, tak Gwyneth Paltrow v minulosti prohlásila, že pokud ji Marvel požádá, tak vždy bude ochotná zahrát krátké cameo, ale plnohodnotně už by se k roli vracet nechtěla.

Nick Fury

Nick Fury nikdy neměl vlastní sérii, podobně jako War Machine. Několikrát se objevily drby o tom, že by mohl mít vlastní minisérii, ale přinejmenším zatím se tak nestalo. Na Comic-Conu studio nezonámilo, že bychom se jednookého šéfa měli v kterémkoliv z nadcházejících projektů dočkat, nicméně Samuel L. Jackson roli miluje, a tak se jistě jednou vrátí. V závěru Spider-Mana: Daleko od domova jsme jej viděli na vesmírné základně, tak snad jej uvidíme právě ve filmu, který se kolem téhle základny bude točit. Ať už to bude Captain Marvel 2, příští Avengers nebo nějaký jiný film. Předpokládáme, že až se Fury opět vrátí, jeho věrná parťačka Maria Hill nebude chybět.

Thorovi „pozůstalí“

Thor oznámil svůj čtvrtý celovečerní film, ve kterém se dokonce vrátí Natalie Portman, již jsme od Temného světa neviděli. Jenže je tady pořád skupinka Thorových parťáků, po kterých se v Ragnaroku slehla zem. Thor se tehdy vydal do vesmíru a prakticky kompletně se odřízl od předchozích vedlejších postav. Mohli by se spolu s Jane vrátit také její nejlepší přítelkyně Darcy a doktor Selvig? O jeho představiteli Stellanu Skarsgårdovi se uvádělo, že má smlouvu ještě na jeden film. A pak je tu věčná otázka Lady Sif. Thorova přítelkyně a tajná obdivovatelka se naposledy ukázala v Temném světě (a pak měla ještě nepodstatné cameo v Agentech S.H.I.E.L.D.u). V Ragnaroku ale chyběla, což vlastně bylo pro její potenciální budoucnost klíčové – všichni ostatní členové Thorovy družiny totiž byli bez milosti zmasakrováni. Sif se tedy stále vrátit může. Dosud v jejím návratu bránila zaneprázdněnost její představitelky Jamie Alexander, která rok co rok hrála v seriálu Blindspot. Ten ale letos točí poslední řadu, takže kdyby chtěl Marvel posílit svoje ženské řady (což se v současnosti nosí), má možnost.

Závěrem ještě dvě bonusová doplnění: Spider-Man sice také nebyl zatím oficiálně oznámen pro žádný další film, ale předpokládáme, že je to kvůli tomu, že si jej Marvel pouze půjčuje od studia Sony. Vůbec by nás tedy nepřekvapilo, kdybychom se v roce 2021 dočkali dalšího samostatného Spider-Manova filmu. A pak je tu ještě jedna perlička. Frank Grillo (představitel záporáka Crossbonese) v rozhovoru uvedl, že má smlouvu ještě na pět filmů, takže pokud by jej Marvel kdykoliv chtěl povolat zpátky do zbraně, musí být připraven.

Tak co vy na to? Která z uvedených postav vám ve velkém oznámení Marvelu na další dva roky chyběla nejvíce, a kde myslíte, že ji můžeme potkat?

Zdroje: ComicBook.com

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu