Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená

Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podle analýzy sociálních sítí patří Marvelu 9 z 10 nejdiskutovanějších zpráv letošního Comic-Conu. A jak se podařilo přesvědčit Natalie k návratu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jak si vysvětlíme níže, největší zprávou celého Comic-Conu bylo oznámení Thora: Love and Thunder a návratu Natalie Portman. Od samotného panelu už režisér Strážců Galaxie stačil vysvětlit, že se film odehrává před Guardians of the Galaxy 3 a šéf Marvelu Kevin Feige potvrdil, že Valkyrie v podání Tessy Thompson bude otevřeně LGBTQ, i když se teprve ukáže, zda a jak to ovlivní příběh.

Ale zpátky k Natalie Portman. Velký rozruch vzbudilo oznámení, že její postava, Jane Foster, převezme Thorovo kladivo. Režisér Taika Waititi na Twitteru uvedl, že ve filmu rozhodně nebude označovaná jako Lady Thor nebo Thor žena, ale zkrátka jako Mighty (Mocný) Thor. Hollywood Reporter odhalil, že překvapivý návrat herečky se domluvil už před půl rokem.

Režisér Taika Waititi při natáčení Thora: Ragnarok četl komiksy Jasona Aarona, které Jane Foster v pozici Thora představily. Nápad se mu zalíbil a navrhl jej Marvelu. Ten domluvil setkání režiséra s Natalie a ta po jedné jediné schůzce souhlasila, že si ve filmu zahraje. Samotná Portman pak po skončení Comic-Conu sdílela jednu z fotek z pódia a připsala k ní, že si ji máme pořádně prohlédnout, abychom si zapamatovali, jak vypadala před tím, než začala být kvůli roli namakaná (Když se podíváme na tělesnou konstituci Natalie, tak můžeme očekávat, že by po vydatném tréninku mohla mít obdobné vzezření jako Gal Gadot ve Wonder Woman).

Podle analýzy společnosti ListenFirst Media je právě oznámení Thora 4 s Natalie Portman zdaleka nejdiskutovanější novinkou, která z letošního Comic-Conu vzešla (minimálně na Twitteru). Diskutovalo se o ní 1,5x víc než o druhém nejdiskutovanějším tématu – novém obsazení Bladea. Obecně Marvel zabral devět míst v žebříčku deseti nejdiskutovanějších témat Comic-Conu (na sedmé příčce se umístil seriál Supernatural) a prvních osm příček v žebříčku nejdiskutovanějších filmů. Dokonce i Black Panther a Captain Marvel 2 byli zhruba 2,5x diskutovanější než To Kapitola 2 nebo Terminátor: Temný osud a to oba dva snímky měly plnohodnotné panely a představily nové trailery, zatímco u Captain Marvel 2 a Black Pantherovi 2 šéf Marvelu Kevin Feige pouze potvrdil, že se jich opravdu jednoho dne dočkáme… Takže kdyby náhodou někoho zajímalo, proč po Comic-Conu věnujeme tolik prostoru Marvelu, tak je to opravdu kvůli tomu, že filmové diváky zkrátka nesmírne zajímá (a samozřejmě také proto, že nikdo nepředstavil ani zdaleka tolik novinek).

Další kapitola »

Galerie: 7

Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu Marvel "vyhrál" Comic-Con s Thorem 4. Natalie Portman bude pro roli nabušená | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest