Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé

Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sám Downey se rozpovídal o tom, že nechce být definovaný jedinou rolí, a proto byl čas dát Marvelu sbohem.

Robert Downey Jr. poskytl rozhovor, ve kterém se rozpovídal o svém konci v roli Iron Mana. O tom, jak mu bylo u Marvelu dobře a podvědomě se mu líbí představa, že už by si nadosmrti mohl hrát před kamerou s dobrou partou kamarádů, která se při natáčení komiksových filmů vytvořila. Zároveň ale ví, že není jen Tony Stark a nechce, aby jej role definovala, takže je třeba jít dál.

Části rozhovoru si můžete přehrát v přiložených videích, kde Downey například zmiňuje zajímavou paralelu, kdy úplně první zbroj Tony postavil proto, aby přežil, zatímco tu úplně poslední vymýšlel s vědomím, že mu má umožnit obětovat život.

Souběžně s Downeyho rozhovory o konci ironmanovské dráhy se objevilo také video, ve kterém můžete vidět úplně první záznam Roberta v roli Tonyho Starka. Režisér Jon Favreau o Downeyho strašně moc stál, avšak herec v té době měl stále ještě pověst nespolehlivého drogového závisláka, a tak se jej studio bálo obsadit, i když už byl nějakou dobu čistý. Robert nicméně dostal možnost přijít na kamerovou zkoušku a na té všechny dokázal přesvědčit o tom, že zkrátka a dobře je ztělesněním Iron Mana a musí to s ním risknout. Vyplatilo se.

PS: Všimněte si, jak se video úsměvně snaží tématu drog za každou cenu vyhýbat, protože je přeci jenom určené pro Blu-ray vydání snímku společnosti Disney, a tam přece reálné životní potíže rozebírat nelze ;-)

Galerie: 6

Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé | Fandíme filmu Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé | Fandíme filmu Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé | Fandíme filmu Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé | Fandíme filmu Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé | Fandíme filmu Iron Man: Video ukazuje zkoušku, na které Robert Downey Jr. hrál roli vůbec poprvé | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest