Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese

Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Podívejte se na poslední porci ukázek před tím, než se dočkáme prvních recenzentských ohlasů. A mrkněte na rudovlasou MJ.

Spider-Man: Daleko od domova je kompletně hotový. Před pár dny to potvrdil režisér Jon Watts. Ostatně to bylo potřeba, protože pokud jsou zákulisní informace přesné, tak někdy v těchto dnech už by měl být snímek k dispozici americkým novinářům, kteří by se snad už zítra měli podělit o první ohlasy. Obsazení se mezitím vydalo na novinářskou akci do Londýna, odkud Zendaya rozvášnila fanoušky, když se ukázala před objektivy fotoaparátů s rudou hlavou (viz galerie). Ve filmech sice hraje postavu jménem Michelle, avšak nechává si přezdívat „MJ“ a Peterova tradiční milá Mary-Jane z komiksů je mimo jiného známá právě rudými vlasy.

Více o samotném filmu prozrazují nejnovější upoutávky, ale také nedávný magazínový rozhovor s tvůrčím kolektivem. Elementální monstra podle Toma Hollanda prošla na náš svět trhlinou v realitě, která vznikla po lusknutí Rukavicí nekonečna v posledních Avengers. Monstra jsou dle tvůrců inspirovaná tradičním spidermanovskými záporáky, jako je třeba Hydro-Man.

S monstry se snaží vypořádat Nick Fury (Samuel L. Jackson), který byl pět let vymazaný z reality a poprvé za dlouhou dobu není oproti ostatním napřed, ale musí horko těžko dohánět. Musí znovu postavit tým Avengers a jeho základem má v tuhle chvíli být vysokoškolák, který Furymu nezvedá telefon, z čehož není Nick zrovna nadšený. Režisér Watts zároveň potvrdil, že když Fury v traileru říká, že se rád se Spider-Manem konečně potkává, tak to není žádný podvrh na diváky. Během Endgame spolu skutečně nemluvili a nový snímek vysvětlí proč. Zároveň je prý celá situace složitější, ať už to znamená cokoliv.

Od Furyho dostane Spidey nový černý kostým, který je dobře obrněný, ale není tak sofistikovaný jako Starkův. Většina technologie je připevněná viditelně zvenku, neskrývá se s pomocí nanobotů pod látkou, ale vše je na očích. S pomocí tohoto i dalších kostýmů se Spidey staví zmiňovaným Elementálům, se kterými jej čekají podle tvůrců zatím největší souboje jeho dosavadní superhrdinské dráhy. Co přesně s Elementály a všemi zmínkami o trhání reality a paralelních dimenzích zažijeme, se dozvíme až v kinech. Prozatím si můžeme být jistí jenom tím, že se ve snímku nebude cestovat v čase...nebo to alespoň slibuje režisér Watts.

V galerii hledejte nejnovější plakáty, tady jsou nejnovější trailery:

.

Zdroje: Jon Watts,

Galerie: 9

Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč se Parker nepotkal v Endgame s Furym a další odhalení, která film přinese | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu