Good Boys: Klukovské hormony útočí v nejnovějším traileru na nestydatou komedii

Good Boys: Klukovské hormony útočí v nejnovějším traileru na nestydatou komedii | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Parta kluků objevuje více z dospěláckého života a vypadá to, že se opravdu nudit nebudeme.

Good Boys podle dosavadních ukázek vypadají na vcelku originální komedii, která by navzdory vesměs málo známým tvářím mohla být celkem zajímavá (produkuje Seth Rogen a ten si v posledních letech zakládá na tom, aby jeho komedie kromě obhroublého humoru přinášely také kus srdíčka či nějaké to poselství).

Nejnovější trailer nabízí hned několik vtipných momentů, včetně nápaditého situačního humoru, kdy si chlapci ze sexuální pomůcky udělají obyčejnou houpačku anebo si strčí pivo do kalhot, aby ho propašovali kolem strážníka. Budeme doufat, že film nevystřílel všechnu munici již v trailerech a bude fungovat i jako celek, kdy nám naservíruje velké množství gagů a ujetých vtípků, které pobaví. Potenciál tu určitě je.

Hrdiny snímku jsou kamarádi ze základky, kteří se pokoušejí připravit na zásadní party svých životů – mohlo by na ní totiž dojít na líbání s holkama! V hlavních rolích vystupují Jacob Tremblay, Brady Noon a Keith L. Williams. Dále hrají Retta, Molly Gordon nebo Will Forte. Režíruje Gene Stupnitsky, který spolu s Lee Eisenbergem napsal scénář. Produkují Seth Rogen a Evan Goldberg. Mezinárodně začne být snímek uváděný v polovině srpna, lokální premiéra zatím ohlášená nebyla.

Galerie: 5

Good Boys: Klukovské hormony útočí v nejnovějším traileru na nestydatou komedii | Fandíme filmu Good Boys: Klukovské hormony útočí v nejnovějším traileru na nestydatou komedii | Fandíme filmu Good Boys: Klukovské hormony útočí v nejnovějším traileru na nestydatou komedii | Fandíme filmu Good Boys: Klukovské hormony útočí v nejnovějším traileru na nestydatou komedii | Fandíme filmu Good Boys: Klukovské hormony útočí v nejnovějším traileru na nestydatou komedii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu