Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy

Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zároveň ale nemáme přijít o zaměření na příběhy přeživších.

Začátkem června se objevily zprávy, že Brian Tyree Henry jedná o roli v Tichém místu 2. V aktuálním rozhovoru herec potvrdil, že si ve snímku zahraje a zároveň se rozpovídal o tom, co bychom v něm mohli vidět. Jeho slova nicméně berme s určitou rezervou. Zatímco zahraniční filmové magazíny rozhovor prezentují jako jednoznačné odhalení toho, co na nás ve dvojce čeká, při čtení rozhovoru je vidět, že Henry používá slova jako „myslím si“. Ano, je možné, že kombinuje to, co ví se svými domněnkami, nebo ví všechno, ale nechce mluvit příliš otevřeně. Ale stejně tak nelze vyloučit, že herec pouze spekuluje, stejně jako bychom spekulovali já nebo vy.

V rozhovoru každopádně uvedl, že se domnívá, že v pokračování strávíme další čas s rodinou Emily Blunt a jejími třemi dětmi (to víme, návrat herců byl potvrzen), která se bude dál snažit přežít v postapokalyptickém světě. Přitom přijde na to, že nejsou jediní přeživší. Zároveň se Henry domnívá, že bychom se měli dozvědět něco víc o původu mimozemšťanů a o tom, jak se celá katastrofa semlela. Zároveň ale bude v příštím příběhu důraz kladený na přeživší.

Nu, uvidíme, zda se Brianova slova vyplní, rozhodně nezní nesmyslně. Vypadá to, že natáčení už probíhá, nebo co nejdřív začne, protože už začátkem září by mělo být dotočeno.

Premiéra v Česku je stanovená na 19. března 2020, ta slovenská na 14. 5. 2020. Opět režíruje John Krasinski, který je zároveň opět spoluautorem scénáře spolu se Scottem Beckem a Bryanem Woodsem. V hlavních rolích se vracejí Emily Blunt, Millicent Simmonds a Noah Jupe, nově je doplňují Cillian Murphy a Brian Tyree Henry.

Zdroje: Observer, LRM

Galerie: 8

Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu Tiché místo 2: Máme se dozvědět víc o původu monster a podstatě celé katastrofy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu