Ledové království 2: Konečně pořádný trailer pro pokračování oblíbené animované pohádky

Ledové království 2: Konečně pořádný trailer pro pokračování oblíbené animované pohádky | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Disney v aktuální upoutávce blíže představuje nové dobrodružství královských sester Elsy a Anny.

Disney se vytáhl s novým trailerem na pokračování pohádky Ledové království. A musí se nechat, že dvojka vypadá v tuhle chvíli naprosto velkolepě. Jestli jednička v trailerech působila jako chudý příbuzný, v tomhle případě se už v propagačních spotech ukazuje, že tvůrci plně využili toho, že pracují s animovaným médiem. Některé „kreslené“ snímky jako by na to zapomínaly, Frozen 2 si naopak užívá svobodu, kterou mu zpracování dává a neváhá před našimi zraky oživovat vizuálně úchvatné momenty, které v sobě mají skutečnou pohádkovost.

O příběhu toho zatím pořád víme poměrně málo. Elsa se vypravuje spolu sestrou Annou, sněhulákem Olafem a chasníkem Kristoffem na nebezpečnou výpravu za hranice království Arendelle. Co přesně tam ale hledá? Podle malého trolla „pravdu“. Mrňousek jí zároveň varuje, že minulost není taková, jak by se mohlo zdát. A zatímco dříve se mohlo zdát, že Elsyna moc je pro tenhle svět až příliš nebezpečná, v novém příběhu musí svět doufat, že je její síla dostatečná.

O příběhu Frozen II zatím mnoho nevíme, snad jen to, že by Elsa (Idina Menzel), Anna (Kristen Bell), Kristoff (Jonathan Groff) a Olaf (Josh Gad) měli prozkoumat další kouty království Arendell. Obsazení v blíže nespecifikovaných rolích doplňují Evan Rachel Wood (Westworld) a Sterling K. Brown (Predátor: Evoluce). Snímek režírují Chris Buck a Jennifer Lee, tvůrci prvního filmu. Scénář spolu s Jennifer napsala Allison Schroeder. V Česku a na Slovensku bude snímek uvedený do kin 16.11.

Galerie: 3

Ledové království 2: Konečně pořádný trailer pro pokračování oblíbené animované pohádky | Fandíme filmu Ledové království 2: Konečně pořádný trailer pro pokračování oblíbené animované pohádky | Fandíme filmu Ledové království 2: Konečně pořádný trailer pro pokračování oblíbené animované pohádky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest