Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje

Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Artwork ukazuje, kam bychom se spolu s Tomem Hiddlestonem měli podívat.

Jistě si vzpomínáte na velkou tiskovou konferenci, při které Disney představoval novinky, které budou k vidění na službě Disney+. Kevin Feige při té příležitosti zmínil i minisérii s Lokim. Na akci ukázal také první artwork. Ten očím veřejnosti nebyl zpřístupněný. Až doteď. Na oficiálních Disneyho stránkách se objevila fotka Feigeho z tiskovky, na které je artwork vidět v pozadí. Disney sice chybu napravil, avšak média už fotku stačila zachytit a ta si žije online vlastním životem. Můžete si ji prohlédnout i dole v galerii.

Jak sami můžete vidět, fotka odhaluje především logo chystané minisérie. Dále vidíme výjev z velkoměsta, který je podle automobilů a vývěsního štítu s Čelistmi zasazený zhruba do poloviny 70. let minulého století. To by podporovalo starší zvěsti o tom, že minisérie bude pojednávat o tom, jak Loki stál v zákulisí řady klíčových historických událostí. Zatím nevíme, zda půjde o prequel, anebo se příběh zaměří na verzi postavy, která v Avengers: Endgame uprchla s Tesseractem.

V hlavní roli se vrací Tom Hiddleston, showrunnerem minisérie je Michael Waldron, který je známý především díky Rickovi & Mortymu. Jednotlivé Marvel minisérie na Disney+ by měly mít 6-8 epizod, jsou úzce provázané s Marvel Cinematic Universe a měly by mít filmové rozpočty. Krom Lokiho se chystá také série Wandavision a Falcon and Winter Soldier.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 6

Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje | Fandíme filmu Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje | Fandíme filmu Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje | Fandíme filmu Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje | Fandíme filmu Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje | Fandíme filmu Loki: Nový příběh Thorova bratra odhalil logo a potenciální zasazení děje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest