Chris Hemsworth chce dál hrát Thora a láká jej spojení se Strážci Galaxie

Chris Hemsworth chce dál hrát Thora a láká jej spojení se Strážci Galaxie | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Herec se rozpovídal o tom, co jej nebavilo na starším podání Thora a kam by s ním chtěl směřovat dál.

Avengers: Endgame definitivně uzavřeli příběhy několika hrdinů, u jiných naznačili, kam se jejich příběh bude vyvíjet dál. Konkrétně Thora jsme naposledy viděli na palubě lodi Benatar, když mu Strážci přislíbili, že ho svezou. Syn Odinův uskupení okamžitě překřtil na „Asguardians of the Galaxy“ a představa, že by se hrdina ve Strážcích Galaxie 3 k partě vesmírných dobrodruhů přidal, působí více než lákavě. Co na to říká sám Chris Hemsworth?

Ten v rozhovoru tvrdil, že s Jamesem Gunnem o filmu žádným způsobem nemluvil, ale podílel by se na něm s chutí. Hrát tuhle verzi Thora ho ohromě baví a kdykoliv má možnost svoji spolupráci s Marvelem okořenit něčím novým, rád ji využije.

V předchozím interview mluvil Hemsworth o tom, že pořád má chuť v roli Thora pokračovat, i když prý neví, co s ním má Marvel v plánu. Jen se mu líbí, že jsou v tuhle chvíli dveře možností dokořán otevřené. Z toho, jak Hemsworth mluví je však patrné, že pokud mu filmaři nenabídnou scénář, který jej vyloženě nadchne, tak nemá problém se zvednout a jít o dům dál.

Po Avengers a Thorovi 2 se Hemsworth podle vlastních slov cítil jako v pasti a hrát stoickou verzi Thora ho moc nebavilo, zvlášť když měl pocit, že by se s postavou dalo dělat mnohem víc. Pak ale přišel Taika Waititi se svým podáním Thora v Ragnaroku a Hemsworth se pro roli znovu nadchnul. Tak snad jej Marvel dokáže nadchnout i do budoucna a se současnou podobou Thora se ještě potkáme.

Zdroje: Variety, Cinemablend,

Galerie: 3

Chris Hemsworth chce dál hrát Thora a láká jej spojení se Strážci Galaxie | Fandíme filmu Chris Hemsworth chce dál hrát Thora a láká jej spojení se Strážci Galaxie | Fandíme filmu Chris Hemsworth chce dál hrát Thora a láká jej spojení se Strážci Galaxie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest