Neviditelný muž: Známe datum premiéry nové verze

Neviditelný muž: Známe datum premiéry nové verze | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Převyprávění klasického hororu dostává datum vydání a bude mít zajímavou konkurenci.

Po neúspěšném pokusu o vybudování propojeného Dark Universe to Universal zkouší s příšerami znovu, i když tentokrát už bez propojování. Konkrétně s adaptací klasického románu H. G. Wellse Neviditelný muž, potažmo stejnojmenného hororu z roku 1933. Film měl být původně součástí samotného Dark Universe a měl v něm hrát Johnny Depp. Po velkém neúspěchu prvních dvou příspěvků do filmového vesmíru (Drákula: Neznámá legenda a hlavně Mumie s Tomem Cruisem) se však projekt stal samostatným. Navíc ho dostalo na starost studio Blumhouse, které se zaměřuje hlavně na nízkorozpočtové horory, v poslední době ale stálo i za řadou oceňovaných projektů v čele s Uteč Jordana Peelea.

Za poslední dobu pak uniklo docela hodně informací. Dozvěděli jsme se, že režírovat a psát scénář bude Leigh Whannell (Upgrade) a že už v hlavní roli neuvidíme Johnnyho Deppa. Obsazeny byly naopak Elisabeth Moss (Příběh služebnice) a Storm Reid (V pasti času). Deppa by pak měl podle všeho nahradit Armie Hammer (Dej mi své jméno) nebo Alexander Skarsgård (Legenda o Tarzanovi, Godzilla vs. Kong). Příběh by měl být docela radikálně pozměněn od originální předlohy. O všem jsme už ostatně napsali v nedávném článku. Natáčet by se mělo začít tento červenec v Sydney. Světová premiéra pak byla ohlášena na 13. března 2020, takže na stejné datum jako Godzilla vs. Kong. Bude zajímavé sledovat, který film si povede lépe, vezmeme-li v potaz, že jde v obou případech o monster filmy, i když trochu odlišného ranku.

Galerie: 4

Neviditelný muž: Známe datum premiéry nové verze | Fandíme filmu Neviditelný muž: Známe datum premiéry nové verze | Fandíme filmu Neviditelný muž: Známe datum premiéry nové verze | Fandíme filmu Neviditelný muž: Známe datum premiéry nové verze | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu