Escape Plan: The Extractors: Stallone potřetí utíká z basy. Je tu první trailer

Escape Plan: The Extractors: Stallone potřetí utíká z basy. Je tu první trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Akční série béček Plán útěku je překvapivě stále naživu.

První Plán útěku nebyl kdovíjaké terno, nicméně alespoň dal fanouškům možnost vidět společně Sylvestra Stallonea s Arnoldem Schwarzeneggerem v jednom filmu. Ano, předtím se potkali už v prvních Expendables, ale to bylo na krátkou chviličku, první pořádná spolupráce přišla až v Escape Planu. Ve druhém Plánu útěku se však spolupráce neopakovala. A Schwarzenegger nejspíš moc dobře věděl, proč si tuhle šanci nechá ujít. Film šel ve většině zemí rovnou na DVD, nijak výrazně nezabodoval a recenze byly mizerné. Podle všeho šlo navíc o podvod na diváky, kdy byl Stallone pouze vedlejší postavou i když se trailery tvářily, že je stále hlavním hrdinou. Dokonce i sám Sylvester o snímku řekl, že byl hrozný.

Zda značce napraví reputaci ten třetí, to jen těžko říct. Změnil se sice režisér, nicméně stále jde o nízkonákladové béčko pro videotrh. Dvojka a trojka se navíc točily těsně po sobě, aniž by tvůrci věděli, jakých ohlasů se dvojka dočká a nemohli tak zapracovat jakoukoliv sebereflexi.

Třetí film se každopádně jmenuje Escape Plan: The Extractors (původně Escape Plan 3: Devil’s Station) a Stallone opět hraje Raye Breslina, experta na vězeňskou bezpečnost. Tentokrát zachraňuje unesenou dceru ředitele hongkongské technické společnosti. Jak Breslin a jeho tým pronikají hlouběji do celé situace, zjišťují, že pachatelem je vyšinutý syn jednoho z jejich dřívějších protivníků, který souběžně unese Breslinovu přítelkyni a drží ji v masivní věznici známé jako Ďáblova stanice. Obě je třeba zachránit dřív, než čas vyprší.

Z minula se vracejí vedle Stallonea Dave Bautista, Jaime King, Lydia Hull, a Tyler Jon Olson. Nově je doplňují Max Zhang (Velmistr, Ip Man III), Devon Sawa (Final Destination), Harry Shum Jr. (Shadowhunters) nebo Malese Jow (The Vampire Diaries). Tentokrát režíruje John Herzfeld (15 minut) a scénář opět napsal Miles Chapman, zodpovědný za jedničku i dvojku.

Níže si můžete přehrát trailer, ve kterém snímek působí dost slabým dojmem. Premiéra filmu na domácím videu je naplánovaná na 2. července.

Galerie: 5

Escape Plan: The Extractors: Stallone potřetí utíká z basy. Je tu první trailer | Fandíme filmu Escape Plan: The Extractors: Stallone potřetí utíká z basy. Je tu první trailer | Fandíme filmu Escape Plan: The Extractors: Stallone potřetí utíká z basy. Je tu první trailer | Fandíme filmu Escape Plan: The Extractors: Stallone potřetí utíká z basy. Je tu první trailer | Fandíme filmu Escape Plan: The Extractors: Stallone potřetí utíká z basy. Je tu první trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu