New Mutants se znovu odkládají, Gambit zřejmě definitivně zrušen

New Mutants se znovu odkládají, Gambit zřejmě definitivně zrušen | Fandíme filmu
20th Century Studios
Poslední porce změněných či čerstvě oznámených premiér zahrnuje nového Spielberga či Artemise Fowla.

Dál se probíráme ohlášeným rozvrhem premiér studia Disney. Vedle oznámení nových Star Wars filmů a odložení Avatara jsme se dočkali změn také na poli X-Men premiér. X-Men: New Mutants měli jít do kin letos v srpnu. Film si prošel divokými přípravami, když se termín premiéry už takhle několikrát posouval a studio Foxu si vyžádalo přetáčky. K těm ale nikdy nedošlo a spekulovalo se o tom, zda Disney po odkoupení Foxu New Mutants prostě tiše neodloží na nějakou streamovací službu. Na letošním Cinema Conu studio provozovatele kin ujistilo, že film půjde do kin, nicméně teď se dozvídáme, že se tam vypraví s dalším zpožděním. Konkrétně má dorazit 3. 4. 2020. Je tedy možné že k dotáčkám nakonec dojde, minimálně Hollywood Reporter uvádí, že jsou nezbytné. Na druhou stranu je zvláštní, že Disney nechce mít New Mutants co nejdřív z krku, aby mutanti divákům co nejrychleji sešli z mysli a Marvel měl co nejdříve k dispozici volné pole působnosti, nezatížené filmy staré gardy.

Zřejmě definitivně za sebou už to má další mutantská komiksovka – Gambit. U toho jsme dlouho věděli, že se jeho natáčení neplánuje, Fox jej však měl stále zařazený na seznamu premiér, konkrétně na termín 13. 3. 2020. Teď je však Gambit z výhledu definitivně vyškrtnutý a můžeme předpokládat, že projekt s Channingem Tatumem je pro tuto chvíli mrtvý.

Jaké další přesuny a nová oznámení Disney potvrdil? Možná se ptáte, co nahradí Avatara 2 na Vánoce 2020. Budou To muzikál West Side Story Stevena Spielberga (18.12. 2020) a Cruella (23.12. 2020), hraný spin-off 101 Dalmatinů.

V květnu jsme se měli dočkat sci-fi Ad Astra s Bradem Pittem. Snímek je však stále v postprodukci a nově byl oznámený na 20. 9. 2019. Výrazný odklad čeká také Artemise Fowla, novou fantasy pro mládež. Snímek měl dorazit letos v srpnu, místo toho je teď ohlášený na 29. 5. 2020. Animák Spies in Disguise měl být původně uvedený letos v září, místo toho dorazí 25.12. 2019.

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest