Murder Mystery: Aniston a Sandler unikají v prvním traileru špionážní komedie před zákonem

Murder Mystery: Aniston a Sandler unikají v prvním traileru špionážní komedie před zákonem | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Tohle rozhodně nebude dovolená, kterou jsi Jennifer Aniston a Adam Sandler představovali.

Dovolená, na kterou do konce svých životů nezapomenou, čeká na Adama Sandlera a Jennifer Aniston.Jejich hrdinové v akční komedii Murder Mystery vyrážejí na dlouho odkládaný výlet do Evropy. Už v letadle je náhoda svede dohromady s charizmatickým cizincem (Luke Evans), který je pozve na prestižní rodinnou sešlost na jachtu výstředního miliardáře Malcolma Quince. Z události, která měla být vrcholem jejich eurotripu, se ovšem po chvilce vyklube noční můra, když je hlavní hostitel – miliardář Quince – nalezen mrtev. Stín podezření okamžitě padne na nic netušící a šokovaný manželský pár. Když se kolem nich začne pomalu ale jistě stahovat smyčka zákona, rozhodnou se vzít věci vlastních rukou a záhadnou vraždu vyřešit.

První trailer spolehlivě dokazuje, že Aniston a Sandler mají společně výbornou chemii, což dokázali už v roce 2011, kdy spolu poprvé spolupracovali na snímku Zkus mě rozesmát. Ve vedlejších rolích se objeví Gemma Arterton (Hra na Hraně) a Terence Stamp (Správci osudu). Režírovat bude Kyle Newacheck (Game Over, Man!), a to podle scénáře od James Vanderbilta (Amazing Spiderman, Zodiac). Netflix plánuje vypustit snímek do světa už 14. června. Dole se mezitím můžete podívat na nějaké fotky.

 

Galerie: 5

Murder Mystery: Aniston a Sandler unikají v prvním traileru špionážní komedie před zákonem | Fandíme filmu Murder Mystery: Aniston a Sandler unikají v prvním traileru špionážní komedie před zákonem | Fandíme filmu Murder Mystery: Aniston a Sandler unikají v prvním traileru špionážní komedie před zákonem | Fandíme filmu Murder Mystery: Aniston a Sandler unikají v prvním traileru špionážní komedie před zákonem | Fandíme filmu Murder Mystery: Aniston a Sandler unikají v prvním traileru špionážní komedie před zákonem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu