Hobit: Nový trailer je konečně tady!

Hobit: Nový trailer je konečně tady! | Fandíme filmu
Načekali jsme se, ale další upoutávka na jeden z nejvyhlíženějších filmů letošního roku dorazila. AKTUALIZACE: Další minuta a půl nových záběrů!

AKTUALIZACE: Na oficiálních stránkách Hobita se objevila možnost sestříhat si k traileru několik alternativních závěrů. Na konec článku proto přidáváme video, ve kterém si minutu a půl nových záběrů můžete pustit hezky pohodlně naráz.

Tak jsme se konečně dočkali. Dlouho očekávaný trailer na první část hobití trilogie je konečně tady. Splnil naše očekávání? Tak napůl. Na jednu stranu všechno vypadá moc hezky, na stranu druhou je z ukázky až příliš patrné, že první třetina Hobita není bůhvíjak dramatická a střihači tak museli v upoutávce dost improvizovat, aby z ní vymáčkli jakous takous gradaci. Obavy, že první dvě části budou daleko víc díly seriálu, než skutečně samostatné filmy, jsou tak dost možná na místě. Co se jednotlivostí týče, vypadá všechno moc dobře. Triky působí přirozeně, vše hraje sytými barvami, Martin Freeman je pro roli Bilba jako stvořený, Gandalf Šedý je zpátky v plné síle a s trpaslíky je patřičná legrace. Zkrátka a dobře, navzdory veškerým drobným výhradám, už aby byl prosinec!  

 

Hobit: Druhý trailer

 

Hobit: Alternativní konce traileru

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu