Red 2: Ke starochům se připojí profesor Lupin

Red 2: Ke starochům se připojí profesor Lupin | Fandíme filmu
A uvidíme Red nebo Expendables jako televizní seriály?

Red byla vcelku průměrná adaptace komiksu o partě tajných agentů v důchodu, které rozhodně není radno podceňovat. Týmovky momentálně frčí, a tak jednička a vydělala a dvojka se začne v Montrealu natáčet už letos na podzim. Důchodci by se tentokrát měli podívat do Evropy, kde budou svět zachraňovat před zbraněmi hromadného ničení. Před prázdninami jsme se dozvěděli, že hlavního záporáka by si měl zahrát Anthony Hopkins, teď se obsazení opět zajímavě rozrostlo.

Ve filmu by se měl objevit David Thewlis, kterého jsme v poslední době vidět v dramatech jako Železná lady, Válečný kůň či Anonym, nicméně většina diváků si ho vždycky bude pamatovat především jako dobráckého profesora Lupina z Harryho Pottera. V Red 2 by si měl střihnout ruského informátora „Žábu“, který si svou přezdívku vysloužil za to, že otrávil kremelský zdroj pitné vody, za pomoci brazilské žabičky. Rusko asi bude hrát ve druhém filmu velkou roli obecně, protože Catherine Zeta-Jones nedávno uvedla, že si zahraje ruskou dvojitou agentku.

Blíže nespecifikovanou roli by si ve filmu měl zahrát také Neal McDounough, kterého jste loni mohli vidět jako Dum Dum Dugana v Kapitánu Amerikovi. Na závěr pro vás máme další teaser plakát (viz galerie) a zajímavou zprávu přímo ze studia Lionsgate. To vážně uvažuje o tom, že by několik svých filmových značek proměnilo také v televizní seriály a jednou z nich by měla být také Red. Žádné bližší informace zatím známé nejsou, nicméně studio podobně uvažuje ještě o Expendables a taneční sérii Let’s Dance.

Zdroje: MTV, Kinopoisk, Deadline, Variety, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu